Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
egyet semleges pályán játszanakLG írta:Hát ezt nem értemultrasur írta:A csapatok így három meccset játszanak egymással, kétszer utaznak idegenbe és egyszer használják saját pályájukat. Ezután elfeleződik a tabella, létrejön a 6-6 tagú felső- és alsóház, melyekben még további öt találkozó vár a csapatokra.
wikipédia3x játszanak 1mással, abból 2 idegenben, 1 otthon, hogyan
![]()
Ha az 1ik csapat 2x játszik idegenben, akkor a másik hogy tud 2x idegenbe játszani, magyarázáttol el nekem
Na ezt én sem értem...LG írta:Hát ezt nem értemultrasur írta:A csapatok így három meccset játszanak egymással, kétszer utaznak idegenbe és egyszer használják saját pályájukat. Ezután elfeleződik a tabella, létrejön a 6-6 tagú felső- és alsóház, melyekben még további öt találkozó vár a csapatokra.
wikipédia3x játszanak 1mással, abból 2 idegenben, 1 otthon, hogyan
![]()
Ha az 1ik csapat 2x játszik idegenben, akkor a másik hogy tud 2x idegenbe játszani, magyarázáttol el nekem
Hát ezt nem értemultrasur írta:A csapatok így három meccset játszanak egymással, kétszer utaznak idegenbe és egyszer használják saját pályájukat. Ezután elfeleződik a tabella, létrejön a 6-6 tagú felső- és alsóház, melyekben még további öt találkozó vár a csapatokra.
wikipédia
Minek kell így bonyolítani...ultrasur írta:A csapatok így három meccset játszanak egymással, kétszer utaznak idegenbe és egyszer használják saját pályájukat. Ezután elfeleződik a tabella, létrejön a 6-6 tagú felső- és alsóház, melyekben még további öt találkozó vár a csapatokra.
wikipédia
CFirpo3 írta:Négy lenne az igazságos, mivel, akkor néhány csapat 2X játszana idegenben és csak 1X otthon. Sztem is 4.
ultrasur írta: 3
Most már én is szeretném tudni mi a igazság.socio66 írta:Szerintem meg oda-vissza vágós rendszer van,aztán jön a rájátszás.
Mint Hollandiában.
Tavaly is ezt mondtuk...danianevem írta:
Nekem szimpatikus a horvát srác... Sokat segít a támadásoknál is... A Tottenham meg ilyen jó kis igazolások után össze kell hogy hozzon egy jó szezont...
Négy lenne az igazságos, mivel, akkor néhány csapat 2X játszana idegenben és csak 1X otthon. Sztem is 4.Varga írta:Lehet hogy hülye vagyok, de szerintem négy, vagy nem?Perrero írta:
ill. a skótoknál nem 3 "kör" van
3Varga írta:Lehet hogy hülye vagyok, de szerintem négy, vagy nem?Perrero írta:
Szerintem meg oda-vissza vágós rendszer van,aztán jön a rájátszás.Varga írta:
Lehet hogy hülye vagyok, de szerintem négy, vagy nem?
Lehet hogy hülye vagyok, de szerintem négy, vagy nem?Perrero írta:
sajnos erre nem tudok válaszolniPerrero írta: elég valoszinű.. ha ez bajnokság volt akkor lesz még 1 visszavágó is..
igen, remélem még játszanak az idén.lui1698 írta:Én is nézte.Nekem is tetszett.A Celtic és a Rangers harca mindig jó szokott lenni...d.OR írta:nem tudom, látta-e valaki a mostani Celtic-Rangers meccset. csak azért mondom, mert szerintem hihetetlen jó meccs volt, 6 góllal, és két kiállítással. számomra érdekes volt
Én is nézte.Nekem is tetszett.A Celtic és a Rangers harca mindig jó szokott lenni...d.OR írta:nem tudom, látta-e valaki a mostani Celtic-Rangers meccset. csak azért mondom, mert szerintem hihetetlen jó meccs volt, 6 góllal, és két kiállítással. számomra érdekes volt
Cáceres14 írta:a real madrid utolsó három kiszemeltje:-Diego Milito,-Sergio Garcia és -Joaquin
ezeket csak azért írtam hogy tudja az a barca szurkoló aki eddig még nem tudta volna
Nem akartuk leigazolni, szó sem volt róla.Cáceres14 írta:úgy látszik hogy Thiago Nevest is sajnos elhalászták a barcelona elöl pedig ő jó lett volna a barcába
Én nem a nyelvi problémákra gondoltamsocio66 írta:bali 15 írta:Portugálok mindketten szóval könnyen megértik egymást.
Én nem a nyelvi problémákra gondoltambali 15 írta:Portugálok mindketten szóval könnyen megértik egymást.
Valahogy nem tudom összeazonosítani Quaresma szabad,mindig gólratörő, kicsit nagyképű játékát,és a Mourinho féle, tartsuk az eredményt, védekezzünk sziszténát.bali 15 írta:Ricardo Quaresma megérkezett Milano-ba.