Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Sylvinhora.Ordog írta:Mottára gondolsz???
Ha ilyen problémák lennének a cspatmorállal mint msot,akkor ám legyenEnrique írta:Persze, ők a legjobbak, de lehet h nem tenne jót a csapatmorálnak.Charlie írta:Én még elfogadnék 1-2 brazilt...Legnagyobbak a világon!
C.
Hagyd már szegény öreg Cafu-t! Nem véletlen, hogy brazil válogatottban fiatalítani fognak, és Belletti fog helyette átszani! Cafu azért kezdett, merg régóta válogatott és tudta tartani a formályát , a jövő nem Cafué!!!LG írta:Nah igen! Es ha jon Cafu akkor akár Belletti is mehetne.Boixos írta:monnyuk a silvynhot nem bánnám, ha már nem minket erősítene. és máris ott figyelne egy hely.
emmá' bion iga'.Enrique írta:Pontosan! Csakhát' ki a francot lehetne oda szerződtetni. ReálisanBoixos írta:monnyuk a silvynhot nem bánnám, ha már nem minket erősítene. és máris ott figyelne egy hely.nézve a dolgokat. Pölö: A.Cole - esélytelen.
Nah igen! Es ha jon Cafu akkor akár Belletti is mehetne.Boixos írta:monnyuk a silvynhot nem bánnám, ha már nem minket erősítene. és máris ott figyelne egy hely.
Pontosan! Csakhát' ki a francot lehetne oda szerződtetni. ReálisanBoixos írta:monnyuk a silvynhot nem bánnám, ha már nem minket erősítene. és máris ott figyelne egy hely.
Cafuthegreek írta:nem rossz, de Bellettinél nem jobb
Nem rossz a srác, de én úgy tom hogy nincs EU-s papirosa, meg amúgy is Brazil és már nem kell több, főleg ha Giuly így keni majd!Nóbi írta:Amantino Mancininál betelt a pohár, a brazil középpályásnak elege lett a csapata eredménytelenségéből, ezért megbízta ügynökét, hogy keressen neki klubot. A játékos ügyeit egyébként egy egykori Roma-játékos, Alemao intézi.
A fiatal válogatott futballista iránt aktív érdeklődést mutat a Valencia gárdája, tehát biztosan nem kell aggódnia a jövőjét illetően.
nb1.hu....
nem tom van-e valóságalapja, de el tudom képzelni.
mint ahogy mancinit is a barca jobb oldalán![]()
mit szóltok?
Általában erre a posztra a legnehezebb jó játékost igazolni!!! De tudom hogy Rijkardék jól fognak dönteni!mrmonster írta:Ha Cole nem is lesz meg, örömteli számomra, hogy a balhátvéd poszton már kutakodunk. A csapat leggyengébb pontja véleményem szerint a balbekk poszt! Nem mintha Gio-t nem bírnám, de vannak nála jobbak!
Szerintem is! És azt is nyilatkozta, hogy szívesen jönne a Barcába! Én nem bánnám!LG írta:Belletti csucsformában sincs olyan jo, mint Cafu áttlagps teljesítménye. Sztem még Cafu 34 évesen is simán lefutná. Fantasztikus ember!Boixos írta:belletti, akármilyen jó is, mostani formájában max a cafú cipőjét pucolhatná. az "öreg" még legalább egy évig kenterbe veri.
Belletti csucsformában sincs olyan jo, mint Cafu áttlagps teljesítménye. Sztem még Cafu 34 évesen is simán lefutná. Fantasztikus ember!Boixos írta:belletti, akármilyen jó is, mostani formájában max a cafú cipőjét pucolhatná. az "öreg" még legalább egy évig kenterbe veri.
Hát ha a játékos nem akar maradni, akkor csinálhat akármit a vezetőség!!! (Bár nem tom hogy ők hogy állnak)!Amúgy szerintem ráférne egy frissítés az Arsenálra!Pedro írta:Cole-ról, meg Henry-ról csak annyit, hogy az Arsenal tewch.igazgatója bejelentette, Edun kívül SENKI nem távozik a nyáron... s elnézve az Arsenal elmúlt 5-6 évét, ez így is lesz, mindig is híresek voltak arról, hogy 1be tartották a csapatot...