takivini írta:Nekem csak annyi volt a problémám (najó ez persze nem igaz), hogy Guardiola úgy állt hozzá, hogy nem ezen a meccsen múlik a bajnokság. Egy auto-cenzúrát nem! Minden meccsen három pontot lehet szerezni.

Nekem meg az, ha ferdül az igazság.
„Elszántan, ambiciózusan kell kimennünk a pályára, meg kell próbálni agresszívan, jól játszani és el kell hoznunk a három pontot. Nem számít, hogy ki az ellenfél, nem számít, milyen pályán játszunk, nem számít az sem, hogy ki a bíró. Ha nem nyerünk meg egy meccset az azt jelenti, hogy mi valahol nem voltunk elég pontosak, elég jók. Holnap sem megnyerni, sem elveszíteni nem fogjuk a bajnokságot, de jól kell kezdenünk a Ligát"
Ezt mondta Pep. Igaz, benne van amit mondasz, de a lényeg, ami a cikk alcíme is volt. Ki kell menni, és meg kell nyerni a meccset.
Mellesleg én bőven nem látom olyan borúsan a helyzetet, mint azok akik egy meccsből levezetik, hogy
10 évig nem nyer a csapat semmit.
Természetesen nekem sem tetszett, hogy Alves ahelyett, hogy a vonal mellett nyargalna középen játszott (az első félidőben főleg), kevés az átlövés, majd ha van sem elég pontos. Középen mindent, mint eddig.
Viszont azt is láttam, hogy akármint csináltunk, az sose fért be, és mindenki fáradtan, dekoncentráltan játszott. Nem egy játékosnak ment el a talpa alatt a labda, rengeteg pontatlan passz, épphogy lemaradó berobbanó emberek... Alvesnek alig volt jól középre adott labdája.
Lehet, hogy az utazás vett ki belőlük ennyit, nem tudom. Viszont feltűnően indiszponált volt mindenki. Ráadásul jött egy szerencsétlen gól, utána a sündisznó elleni harc.
Következőleg biztos javítanak.