Villarreal-lal csak nekem sikerül szenvedni? (8.0.2-es adatbázissal - csak azért írom mert itt Matí Fernandez spec. fele olyan tápos, mint a 8.0.1-ben).
Alapból be volt téve vagy 6 barátságos meccsem, alacsonyabb osztályú csapatok ellen, ezekek remekeltem. Előszezonban lőttem vagy 25 gólt és kaptam egyet. Bár csak egy komoly meccsem volt a PSV ellen otthon, de azt is hoztam 2-0-ra.
Bajnokságban viszont mocskosul szenvedek, bár a tabella még nem olyan vészes, 7. vagyok. Viszont Nihat és Rossi (akik miatt a Villarrealt választottam) be vannak oltva gól ellen. Rossi 18-as befejezés, 17-es higgadtság, és eddig rúgott összvissz egy gólt, azt is üres kapura. Nihat egy darabot sem 7 forduló alatt. Olyan szinten [auto_cenzúra] a játék, hogy kb. a hsz írása után törlöm is a mentésemet. Egyedül a Realt vertem otthon 1-0-ra kisebb mákkal, de azon kívül...

Vagy csapnivalóan szr mindenki, akármilyen felállásban, vagy az ellenfél kapusa a meccs embere. Más lehetőség nincs. Meccseim: 1-0, 1-1. Ezt a kettőt tudom játszani. Jah meg persze a Barca [auto_cenzúra] szét 4-0-ra otthon. Tomasson az egyedüli, akiben lehet bízni, ő azért lő egy-egy gólt. Természetesen a játék első dolga volt lerúgni. Próbáltam már mindent változtatni, de semmi. Ha védekezek, és kontrázni próbálok, akkor csak a szerencsétlekedés megy, két passz nem jó egymás után, ha feltolom a védelmet és támadok, akkor meg az utolsó kapust is a meccs legjobbjává teszem. Persze nagy csapat ellen meg nem lehet támadni, mert sz.arrá sz.opatnak.
Sajnos repültek a régi mentéseim, így max. a Fioval kezdek újat, de ott is mennyi az esélye, hogy sikerül megint Huntelaart elhoznom...
Valszeg ebből már 09-ig várakozás lesz.