Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
mezeibela írta:arról szól hogy az 1-1 es sampdoria elleni meccs után mourinho fel van háborodva hogy Moratti azt mondta hogy nem kell nekik quaresma mert igyis elég jo a támadosor.
Quaresma játékában benne van a gól, fantáziadúsan játszik, képes váratlanul gólhelyzetet csinálni és élvezi a játékot. szerintem jobbak lettek volna, de amúgy ez a moratti elnökúr vagy ki rohadt unszimpatikusMQuC írta:Ez semmirekello. Ne mondja már ,hogy Quaresmával sokkal jobb eredményt tudtak volna produkálni...
Igen, és örülök is neki, fiatal, az EB-n engem tökéletesen meggyőzött.noname írta:Keanet kellett valakivel pótólni.lopakodo írta:pavlyuchenko a tottanham-é!biztos!
Keanet kellett valakivel pótólni.lopakodo írta:pavlyuchenko a tottanham-é!biztos!
danianevem írta:Látom jól ellovagoltatok a szavaimon... Messi már régóta zseni (ezt tudjuk)... Agüero-ra is igaz, hogy már jó ideje remekel...
Giovinco még nincs sehol, írtam is hogy nagyképű a kijelentése... Azzal hogy lehet benne valami, arra utaltam hogy még lehet olyan jó... Tulajdonképp még most fog olyan fejlődési szakaszba érni, amiben már Messi évek óta van...
De ahány ember annyi vélemény...
egy meccsen 4 helyzet alapján, az Empoliban. ez vicc ugye? Messsi és Agüero istencsászárok lennének az empoliban, és több helyzetük lenne. ez vicc, lehet, hogy tehetséges, de még nem egy kaliber. majd a mostani hosszú szezon után(bl, bajnokság,olasz kupák) is ilyen jó lesz, kiegyensújozott teljesítménnyel, akkor TALÁN merjen az ember ilyet kijelenteni, de amíg még meg se említik mint "aranylabda közeli" játtékost hülyeség.danianevem írta:Valóban elég nagyképű kijelentés, de lehet benne valami...takivini írta:„Sokszor hasonlítanak két nagy szupersztárhoz, a Barcelonás Lionel Messihez, és az Atléticoban játszó Sergio Agüeróhoz, és teljes joggal. Olyan vagyok, mint ők” – mondta Giovinco a Tuttosportnak adott interjújában.![]()
Van arca...
http://www.youtube.com/watch?v=cXLghE2B ... re=related
van tehetségesebb játékosunk bár az is igaz hogy más posztokon pl.Jeffren,Pedro(Pedrito kinek hogy tetszik),Víctor Sánchez, Víctor Vázquez.....hogy csak párat említseklopakodo írta:azért nem ő volt a legtehetségesebb játékosunkkompalor írta:...
off: A sigedben Bojan Kirkicet írtál...kilibarca írta:Hasonló véleményen vagyok én is Robinho vissza fog esni. Egy dologban nem értek egyet Chelsea nincs gondban szerintem, ott azért van bőven játékos (maluda, cole , kalou, droga , deco lampard..)fcbarca10 írta:Sztem jó dolog ha marad Robinho.
A Realba ezek után úgyse fog játszani, de a Madrid se tud játékost venni a brazil pénzéből.
A Chelsea pedig eladta Wright-Philips-t mert azt hitték, hogy megy Robinho, így ők is gondban vannak (Bl-ben nem lesznek "annyira" erősek)
Csak egy javaslat a képeden a "KIRKIC" rosszul van írva szerintem javítsd ki vagy nem tom ..nem fikázásból mondom csak így furcsán mutatkilibarca írta:Hasonló véleményen vagyok én is Robinho vissza fog esni. Egy dologban nem értek egyet Chelsea nincs gondban szerintem, ott azért van bőven játékos (maluda, cole , kalou, droga , deco lampard..)fcbarca10 írta:Sztem jó dolog ha marad Robinho.
A Realba ezek után úgyse fog játszani, de a Madrid se tud játékost venni a brazil pénzéből.
A Chelsea pedig eladta Wright-Philips-t mert azt hitték, hogy megy Robinho, így ők is gondban vannak (Bl-ben nem lesznek "annyira" erősek)