baguvixXx írta:
Toni a játékosod mikor jár le (a csatár)? Szerk.: Már megnéztem
István Osvald jó playa lenne ha lenne főskillje

De így sem rossz lehet meggondolom. Lehetne belőle csinálni egy jó kis kp-t de akár egy durva pontrúgót is. Szerk.: Mégsincs nagy esély az üzletre a lejárási idő miatt meg kicsit sokallom is azt a négy millát.
Alwin Zehetmaier: Szerintem őt nemtod eladni 16,6 milláért.
Volt egy szavazás az oldalon (vmi ilyesmi hogy Jó ötletnek tartod e egy összefogó Hattrick oldalt csinálni ?). Én arra szavaztam hogy Igen segítenék lesz ennek vmi következménye ?
Nagytétény és HFCB B II ifi csapatainak figyelmébe ajánlom :
www.gportal.hu/htifik
És ne felejtsétek el ! Caner Çalkılıç (196123265) Ma 20:27-kor jár le !!!
Szuper kis szélső szeretném ha fórumon belül maradna

Bár nincs sok esély rá mert Toni mindenki pénzét leszipkázta -40 milláig
Off: Mikor lesz az Európai Szuperkupa ?
Igen, már gyűjtöttem anyagot a HT részleghez, ezt kel megszerkeszteni, s addig folyamatosan lehet küldeni. Ha lesz elegendő, akkor már töltöm is fel. Egyébként én más típusú cikkekre is gondoltam. Erről többet a főoldalon a 3. cikkben lehet olvasni. S korábbi cikkekből szemezgetni. Egyfajta "blogos jellege" lenne, s akkor már elsősorban a Gamper kupások közölhetnék írásaikat.
A csatáromra még lehet licitálni, kb. 2-3 hét múlva lesz egészséges, az edzése 14%-nál jár, tehát már csak 5-6 csatáredzés, és továbbfejlődhet REMRK szintről. Amennyiben nem éri el a 40milliót, úgy magamnak veszem vissza. A TSI-jem iatt nem kel aggódni, ha egszséges vissza fogja nyerni. Ahogy már mondtam, legalább 50 milliót ér, így sérülten is.
A német szélsőt nem feltétlen akarom eladni, azért is adtam ily' magas kikiáltási árat, mert ez alatt nem akarok megválni tőle.
Az ifiakadémiám szépen szerepel, most 3 játékos érheti el (sok edzéssel) a remek képességet (két csatár, és egy középpályás, szerencsére közülük még csak egy áll közel a 17-hez, a másik kettő 15 múlt.
Mennyire számít a vezetői képesség egy edzőnél? Én úgy tudom leginkább a tapasztalat és az edzői képesség számít.
A szuperkupa-döntő 20.45-től!