Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
"Henry az elmúlt 1 évben télleg egy nagy 0 vt"danko94 írta:Nem ez nem így van.. Henry az elmúlt 1 évben télleg egy nagy 0 vt 4-5 meccset kivéve! Azzal van baj h amikor az egész csapat [auto_cenzúra] akkor is Henry-t találod meg még akk is ha ő a csapat legjobbja (pl Wilsa 2. meccs első félidő). Azzal sztem senki nem vitatkozna és nem is viztatkozott h ez az Henry nem az az Henry és nem is lesz...Varga Tamás írta:Úgy tűnik még sem vagyok/unk olyan nagyon elrugaszkodva attól a valóságtól, amit kint is látnak a szurkolók.
Persze, ettől még megint én látom rosszul a dolgokat, én nem értek a focihoz.
Na mindegy.
Nem ez nem így van.. Henry az elmúlt 1 évben télleg egy nagy 0 vt 4-5 meccset kivéve! Azzal van baj h amikor az egész csapat [auto_cenzúra] akkor is Henry-t találod meg még akk is ha ő a csapat legjobbja (pl Wilsa 2. meccs első félidő). Azzal sztem senki nem vitatkozna és nem is viztatkozott h ez az Henry nem az az Henry és nem is lesz...Varga Tamás írta:Úgy tűnik még sem vagyok/unk olyan nagyon elrugaszkodva attól a valóságtól, amit kint is látnak a szurkolók.
Persze, ettől még megint én látom rosszul a dolgokat, én nem értek a focihoz.
Na mindegy.
Ha most ezt olvasta akkor hátha megnő benne a bizonyítási vágy.socio66 írta:Ha Henry ezt olvassa,az nemigen tesz jót az önbizalmának...Devid16 írta:http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=198229
Ennyi nekem is Bojan a kedvencem mert benne látom még azt mi a többiekből talán hiányzik.Nagyon kapar a gyerek és nagyon tehetséges...Remélem mindig velünk marad és nagy sikereket élhet át a klubnál.![]()
Bár kétségtelenül gyengén muzsikál..
Ha Henry ezt olvassa,az nemigen tesz jót az önbizalmának...Devid16 írta:http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=198229
Ennyi nekem is Bojan a kedvencem mert benne látom még azt mi a többiekből talán hiányzik.Nagyon kapar a gyerek és nagyon tehetséges...Remélem mindig velünk marad és nagy sikereket élhet át a klubnál.
Na!mindorokke_barca írta:hogy leeht bojant ronaldinhohoz hasonlitani.. jezusom... kozuk nincs egymashoz jatekstilusban.... bojan mozgasa a 3-4 evvel ezelotti messiere emlekeztet, akkor meg neki is rovidebb volt a haja, o sem a latvanyos cselek hive,ugy terlegeti a labdat h az mindig a leheto legkozelebb legyen a labahoz, h hirtleen tudjon iranyt, ritmust valtani... pont mint messi....
Hát én nem fakadnék sírva hogyha olyan játékos lenne mint Roniemaxilopez írta:Isten értesse A 2008/2009 es Bl győztes és bajnok csapat 18 éves gólkirályátremélem ezt lehet majd mondani évvégén ami tény egy zseni remélem a Messi féle utat választja nem R10...
¡ Feliz Cumpleaños! Szerintem így...MessiFan írta:Azthiszem így kell írni. beato szülinapotnemde?:D