Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
kösz a dícséretetdepth írta:Tejóég. Köszönjük a magyarázatotpalesz77 írta:ez vicces, ezt azért írták sz.tem, mert túl önzetlen, és mindig passzolsabioshi írta:Valahol azt hallotam hogy Hleb még a 11-est is lepasszolja...ez igaz??
Ki tudja , valószinüleg a mi kapunkat sem találta volna el és ez jó.Gyurinho írta:Hááát ehhez nem igen lehet hozzá tenni ......Piqué ha onnan nem bírja bevágni akkor ne számítson hogy állandó kezdő lesz még akkor se ha védő!
Ha a butaság fájna ennél a hsznél ordítás lett vna... nelássatok már rémeket egy tétnélküli meccs miatt, amit rohadt kellemetlen körülmények közt kell lejátszani...gekkodan írta:Rijkaard szelleme kísért az öltözőben...
Tejóég. Köszönjük a magyarázatotpalesz77 írta:ez vicces, ezt azért írták sz.tem, mert túl önzetlen, és mindig passzolsabioshi írta:Valahol azt hallotam hogy Hleb még a 11-est is lepasszolja...ez igaz??
ez vicces, ezt azért írták sz.tem, mert túl önzetlen, és mindig passzolsabioshi írta:Valahol azt hallotam hogy Hleb még a 11-est is lepasszolja...ez igaz??