Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Te egy igazi hülyegyerek vagyVarga Tamás írta:
Nem, csak kifejtetted, hogy szúrja a szemedet.
Amennyiben az emlékeim nem csalnak.
Még szerencse, hogy az anyámat nem vetted a szádra.
Én értem, miről beszélsz, és szerintem gekkodan is hasonlóan van ezzel. Mint azt le is írta. És minő meglepetés: 100%-ig azonosulni tudok a T. véleményével.
Mir.
Kapusnak készülök, úgyhogy remélem valamit felfogok belőle!sabioshi írta:És Bogi63 ért is a focihoz vagy csak szereti??Én pl Oleguer miatt lettem culé...
Nem, csak kifejtetted, hogy szúrja a szemedet.grecki írta:Komolyan kérdem, nektek mi bajotok van?gekkodan írta: Ha nem haragszol mellőzöm a jelzőket, akár puszipajtást is írhatsz, áldásom rá. Természetesen leírhatom, ezért le is írtam. Mint ahogy Te is leírsz mindent, amit gondolsz. Nem szokta senki meghatározni, hogy mit írhatsz le, mit nem. Elolvastam Rivaldinho hsz-ét, Te azt gondolod abban van az igazság, én meg azt, hogy nem.
Ettől még idáig is elvoltunk egy fórumon, továbbra sem lesz problémánk.
Egy húron pendülünk. Ez van, te is magad válogatod a barátaidat, én is. Mindenki ott söpörjön, ahol van jogosultsága.
Lezártam. Béke.
Beszóltam, fröcsögtem, anyáztam amiatt, hogy jóban vagytok? Na, lezártam tényleg, mert egyszerűen nem értitek, hogy miről beszélek.
ESPNpalesz77 írta:http://www.justin.tv/widgets/jtv_live.r ... =iraqgoalsMészinho írta:ti hol nézitek a mecset?
Ez mekkora már!Mészinho írta:Van 1 rossz Hírem vezet a Wisla
http://www.justin.tv/widgets/jtv_live.r ... =iraqgoalsMészinho írta:ti hol nézitek a mecset?
Egy mondat: nagyon csodáltam az Arsenalban, az sem igaz, hogy nem szeretem, lehet, hogy pont ezért vagyok ilyen érzékeny a formáját illetően. Nagyon szeretném, ha a régi lenne és belejönne itt. Csak fogy a türelmem.grecki írta: ...
Nem mondod hülyén halunk meg. Remélem csak vicceltél mert ha nem, akkor gondok vannak!Mészinho írta:Van 1 rossz Hírem vezet a Wisla