Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Értelmes embernek tartalak, mégsem érted.Varga Tamás írta:Majd ha Eto'o-hoz hasonló mutatóval rendelkezik, akkor megéred. Addig nem.grecki írta:Akkor szeretném Eto'o legközelebbi elpuskázott helyzeténél ugyanilyen stílusú kommentet olvasni a részedről, és akkor nem lesz gond.
Azt pedig nem igazán látom, hogy hol személyeskedtem volna veled.
18/16.
http://www.justin.tv/widgets/jtv_live.r ... =iraqgoalslui1698 írta:Szeretnék kérni egy linket ahol tudom nézni.
Bocs érte gondolom már vagy 10000szer kérték ma, de én most értem haza a helyi ivóból.
Szóval nagyon megköszönném a linket.
Ha nem haragszol mellőzöm a jelzőket, akár puszipajtást is írhatsz, áldásom rá. Természetesen leírhatom, ezért le is írtam. Mint ahogy Te is leírsz mindent, amit gondolsz. Nem szokta senki meghatározni, hogy mit írhatsz le, mit nem. Elolvastam Rivaldinho hsz-ét, Te azt gondolod abban van az igazság, én meg azt, hogy nem.grecki írta:
Írhattam volna puszipajtást is, az is igaz lett volna. Eléggé egy húron pendültök mostanában.
Természetesen leírhatod, csak engem meg baromira az idegesít, hogy ennek minden egyes kibeba*ott alkalommal hangot is adtok. Még akkor is, amikor baromira nem érdemelné meg.Olvasd el Rivaldinho hsz-ét. Abban van az igazság.
Ezt Ronaldinho-ra is lehet volna írni az utolsó két évben.Varga Tamás írta:
Miért? Talán megszolgálta a 24 milliót? Meddig kell várni? Meddig kell türelmesnek lenni? A végtelenségig?
A mai világban 3 hónap a próbaidő. Ő 14 hónapja nem bizonyít. Ennyi.