Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Engem pedig ki.asz.ul idegesít, hogy itt mindenki olyan nagyon okosnak képzeli magát, és a más véleményt megfogalmazót hülyének, vaskalaposnak, Leninnek, meg miegyébnek tartja.grecki írta:Írhattam volna puszipajtást is, az is igaz lett volna. Eléggé egy húron pendültök mostanában.gekkodan írta: Hajrá! A kisbarátod és egyéb jelzők nem voltak azok? Én sem kötök beléd, Te is mellőzhetnéd ezeket a hsz-eket. Ha pedig nem kedvelem valakinek a játékát és továbbra is az a véleményem, hogy kár volt idehozni, talán leírhatom nem? Vagy netán vannak olyan felhasználási feltételek, amiket nem olvastam el?
Természetesen leírhatod, csak engem meg baromira az idegesít, hogy ennek minden egyes kibeba*ott alkalommal hangot is adtok. Még akkor is, amikor baromira nem érdemelné meg.Olvasd el Rivaldinho hsz-ét. Abban van az igazság.
Úristen 50 millerét jött el a Psg-től?senzu írta:Ronaldinho-n csak úgy 50-60 millió euro ment elVarga Tamás írta: Miért? Talán megszolgálta a 24 milliót? Meddig kell várni? Meddig kell türelmesnek lenni? A végtelenségig?
A mai világban 3 hónap a próbaidő. Ő 14 hónapja nem bizonyít. Ennyi.
ráadásul az utolsó évben abszolút nem szolgált rá a nem kevés fizetésére
remélem őt is utálod
Ronaldinho-n csak úgy 50-60 millió euro ment elVarga Tamás írta: Miért? Talán megszolgálta a 24 milliót? Meddig kell várni? Meddig kell türelmesnek lenni? A végtelenségig?
A mai világban 3 hónap a próbaidő. Ő 14 hónapja nem bizonyít. Ennyi.
Miért? Talán megszolgálta a 24 milliót? Meddig kell várni? Meddig kell türelmesnek lenni? A végtelenségig?Tim írta:Bocsánat,így már teljesen érthető!Varga Tamás írta: Henry-t sosem szerettem, ma sem szeretem, és nem is fogom. Ablakon kidobott pénznek tartom az érte kiadott milliókat. Tavaly júniustól kezdve.
Pont.
Tetszik nem tetszik, ez van.
Írhattam volna puszipajtást is, az is igaz lett volna. Eléggé egy húron pendültök mostanában.gekkodan írta: Hajrá! A kisbarátod és egyéb jelzők nem voltak azok? Én sem kötök beléd, Te is mellőzhetnéd ezeket a hsz-eket. Ha pedig nem kedvelem valakinek a játékát és továbbra is az a véleményem, hogy kár volt idehozni, talán leírhatom nem? Vagy netán vannak olyan felhasználási feltételek, amiket nem olvastam el?
Bocsánat,így már teljesen érthető!Varga Tamás írta: Henry-t sosem szerettem, ma sem szeretem, és nem is fogom. Ablakon kidobott pénznek tartom az érte kiadott milliókat. Tavaly júniustól kezdve.
Pont.
ezt már megbeszélték egy másik topicbandondan írta:bocsi az off-ért de úgy idegesít, hogy a real madrid mezét hirdetik itt az eurobarcán...grrrr!!!! Kivágnám a pcsába:)
Engem meg az idegesít hogy mindenki ezt írja...dondan írta:bocsi az off-ért de úgy idegesít, hogy a real madrid mezét hirdetik itt az eurobarcán...grrrr!!!! Kivágnám a pcsába:)
Végre egy jó szó....Boixos írta:tényleg nem kell idegeskedni. 4-0ra megyünk és még van hetvenezer meccsünk az idényben. a továbbkutást ez ellen a vizsla ellen nem bukhatjuk el, akkor mi a fszért szakadnának meg a zsugásaink?
ez egy bl-selejtező, nem a döntő. minél hamarább túl kell rajta jutni, aztán szevasz.
Majd ha Eto'o-hoz hasonló mutatóval rendelkezik, akkor megéred. Addig nem.grecki írta:Akkor szeretném Eto'o legközelebbi elpuskázott helyzeténél ugyanilyen stílusú kommentet olvasni a részedről, és akkor nem lesz gond.
Azt pedig nem igazán látom, hogy hol személyeskedtem volna veled.
Hajrá! A kisbarátod és egyéb jelzők nem voltak azok? Én sem kötök beléd, Te is mellőzhetnéd ezeket a hsz-eket. Ha pedig nem kedvelem valakinek a játékát és továbbra is az a véleményem, hogy kár volt idehozni, talán leírhatom nem? Vagy netán vannak olyan felhasználási feltételek, amiket nem olvastam el?grecki írta:Akkor szeretném Eto'o legközelebbi elpuskázott helyzeténél ugyanilyen stílusú kommentet olvasni a részedről, és akkor nem lesz gond.
Azt pedig nem igazán látom, hogy hol személyeskedtem volna veled.
Engem meg igazából az idegesít, hogy ha a fórum 80%-a feketét mondd, akkor te csak azért is fehéret!Varga Tamás írta:Engem meg az idegesít, hogy meg akarják itt mondani nekem, hogy kiről írjam le a véleményem. Henry-t sosem szerettem, ma sem szeretem, és nem is fogom. Ablakon kidobott pénznek tartom az érte kiadott milliókat. Tavaly júniustól kezdve.
Pont.