mindorokke_barca írta:kezdo hattrickesnek 1 dologra kell koncenralnia... hogy legyen alap tokeje...vagyis az elso dolgod az h veszel egy jobb edzot(megfelelot) es veszel melle 2 db 17 max 18 eves kapust... es ezt a kettot edzed... termeszetesen emelle kell venni 9 kapusedzot h legyen hatasa.... ebbol a ket kapusbol viszonylag hamar kb 3 szezon alatt jo penzt tudsz nyerni.... amibol megkezdheted a kozeppalyasok edzeset....... cask ugy tudszket kapust edzeni ha mind2 jatszik 1 heten... vagyis egyik baratsagos meccsen, a masik a bajnokin.... ha nem igy kezded a hattricket vagy hamar csodbe jutsz, vagy nem fejlodik semmit a csapatod, ha nem edzel jatekosokosokat, penzed sem lesz, ami nelkul nem lehet hattrickezni..... akinek kerdese van tegye fel nyugodtan, megprobalok segiteni
Hát ebbe rendesen belekötnék:
1. Miből vesz olyan edzőt aki 9 kapusedzőt tud kezelni ?
2. úgy írod mintha ez lenne az egyetlen út pedig a HT végtelen lehetőségek tárháza.
3. Én egy 25-28 éves jó kapus vásárlásával kezdtem plusz egy megfelelő edző és elkezdtem edzeni a 17-18 éves megfelelő vagy 20 év fölötti jó középpályámat. 3. szezonban vagyok úgy hogy az elsőben kemény 3 meccset játszott és biztos 3. hatodban...
4. Egy hétig nem edzettem védést de van egy 2 nagyszerű 3 remek és 1 jó kp-m nagyrészük még mindig fiatal.
5. Eredménytelenség plusz tőke egyenlő lázadozó szurkolók márpedig a tőke elköltése nélkül nem lehet fejlődni. Én leköltöttem magam mínusz negyvenbe és most stabil vagyok pénzügyileg ezer fölötti szurkolóval minden hazai meccs után minimum 30 millát keresek.
Bevallom nem olyan hűdejó a csapatom de folyamatosan fejlődik !
Szerk.: Aki akarja vegye meg a szélsőmet:
Caner Çalkılıç (196123265)
25 éves és 63 napos, középszerű forma, egészséges
Öntörvényű ember, aki kiegyensúlyozott és egyenes.
Tapasztalata csapnivaló, és középszerű vezetői képessége van.
Következő születésnap: 2008-10-14
Ország: Türkiye
TSI: 1 540
Fizetés: 128 eFt/hét (beleértve a 20%-os prémiumot)
Tulajdonos: Révfalu SE
Lapok: 0
Sérülések: Egészséges
Erőnlét: remek Védés: pocsék
Játékszervezés: középszerű Átadás: gyenge
Szélsőjáték: jó Védekezés: gyenge
Gólszerzés: megfelelő Pontrúgás: pocsék
Gólok száma: 6
Mesterhármasok száma: 0
Szezonban lőtt bajnoki gólok: 2
Szezonban lőtt kupagólok: 0