depth írta:Én benne lennék, ezért is írtam. Persze csak akkor, h ha annyira nem nagy fáradtság és megoldható.
Rendben, összeállítom az erre vonatkozó szabályokat, s kiegészítem az eredeti szabályzatot. (ez ideiglenes lesz, a következő kiírásra visszaáll az eredeti formájára) Mivel már 7 várakozási listás van, ezért csak a jövőhét közepéig lehet jelentkezni. Utána megnézzük hány csapat jelentkezett, s az alapján (nem feltétlenül 4-es) csoportokat készítek, kisorsolom, ahogy a menetrendet is, s ezek értelmében (ha szabadidőm is engedi) foglalkozni fogok vele, amennyit csak lehet. Plusz munka, de ha lehet, akkor miért ne, elvégre az a cél, hogy jó kupa legyen. Amit mg megjegeznék: mindenkitől kérem, hogy ezentúl ha nem ért valamit, olvassa el a szabályzatot, jelentkezésével együtt elfogadja, tehát nincs értelme reklamálni. Ha problémája van a szab.-tal kapcsolatban, akkor még a jelentkezés előtt jelezze. Minden más ötletet, észrevételt (ahogy azt az oldalon is feltüntettem több helyen) a megadott címen lehet eljuttatni hozzám. Én minden jelentkezővel barátságos, s tisztelettudó, valamint segítőkész voltam (legalábbis úgy érzem), ezért ezt én is elvárom másoktól, elvégre nem csak hobbiból csinálom, ezzel szívességet is teszek.
Nem mondom, hogy köszönetet várok, minimum az emberséget, tiszteletet.