Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Cannavaro a VBt nyert olaszok eggyik legjobbja volt bocs...!!LG írta:Előbb hoztam föl példának Cannavarot...ő mit nyert 2006ban a klubbcsapatával...semmit, mert kizárták a Juventust. A Madridban meg f.o.s volt, főleg az elején. Mégis megkapta...Kisvandal-Messi10 írta:Komolyan azt gondoljátok h 2 barcás benne lesz a 3 legjobba ugy h a barcával nem nyertek semmit? Márpedig Messi ott lesz és sajna Cr is. Imádom Xavit de sztem biztos nem lesz ott. Sajnos
Ronaldinho vmi hihetetlen tavaszt produkált, PD és BL megvolt neki is. Aztán egy rossz VB, és egy rossz ősz, elúszott az Aranylanda.
Na most, a rossz EB megvolt cének is, és sztem meglesz neki a rossz őszi szezon is, szóval még ne adjuk oda a gyereknek az Aranylabdát...
Előbb hoztam föl példának Cannavarot...ő mit nyert 2006ban a klubbcsapatával...semmit, mert kizárták a Juventust. A Madridban meg f.o.s volt, főleg az elején. Mégis megkapta...Kisvandal-Messi10 írta:Komolyan azt gondoljátok h 2 barcás benne lesz a 3 legjobba ugy h a barcával nem nyertek semmit? Márpedig Messi ott lesz és sajna Cr is. Imádom Xavit de sztem biztos nem lesz ott. Sajnos
Jól mondod.Benga írta:Szívem szerint Xavinak adnám.
Ha kicsit reálisabban nézem és kicsit szívem szerint akkor Torresnek.
Amúgy meg C.R. kapja. Ez van.
Miért, pl. Cannavaro mit csinált 2006ban. Egy jó VB-je volt, a bajnokságból kizárták a csapatát, az új csapatában pocsék teljesitményt nyujtott.palesz77 írta:Mért Xavi? Azért, mert ő lett a torn "legjobbja"? Szeretem Xavit, de aranylabdát nem adnék neki, amúgy a Barcába rosszabb szezonja volt mint Torresnek, aki a győztes gólt lőtte a döntőben. amúgy meg ha Barcást akartok inkább IniestaGyurinho írta:Szerintem C.R vagy Casillas esetleg Xavi.....Torres is de neki ahhoz kéne egy bajnokság vagy egy BL.De előbb-utóbb szerintem ő is megkapja mer szerintem az egyik legjobb csatár.
Mért Xavi? Azért, mert ő lett a torn "legjobbja"? Szeretem Xavit, de aranylabdát nem adnék neki, amúgy a Barcába rosszabb szezonja volt mint Torresnek, aki a győztes gólt lőtte a döntőben. amúgy meg ha Barcást akartok inkább IniestaGyurinho írta:Szerintem C.R vagy Casillas esetleg Xavi.....Torres is de neki ahhoz kéne egy bajnokság vagy egy BL.De előbb-utóbb szerintem ő is megkapja mer szerintem az egyik legjobb csatár.
Nem akarok ünnneprontó lenni, de Cassillas és Ramos bajnokságot nyert és jól játszott, és torres valami fantasztikus volt a szezonba, és messi inkább kimarad mint CR , mert ő is sokat volt sérült, és CR ny ert blt meg bajnokságot.LG írta:Xavi meg magkaphatja, hiszen egy EB nagyon sokat számit, egy jó őszi szezon, is befuthat.
Az szép lenne. Két Barcás is lenne. Adja az ég!mindorokke_barca írta:jojo raul, persze, de xavi europabajnoksagot nyert, raadasul ot valsztottak a torna legjobbjanak.... szerintem ronaldo xavi messi sorrend lez az aranylabdanal
Hiába szerintem nem elég jó hozzá a sajtója...lionelmessi19 írta:Ha így folytatja a srác, akkor még aranylabda se kizárt. Komolyan. Minden második meccsen hint egy ekkora gólt, és hozza a mostanában megszokott elképesztő mezőnymunkát, és leadja a mindig szokásos hatalmas passzait és gólpasszait, és övé a világ.