baguvixXx írta:torrestoni írta:Remek szélső? Azaz remek szélsőjáték képességű?
Pontosan. Akkor írjak a csapatomról ? Vagy inkább majd egy elfogulatlan személy ?

Ja, igen, erre elfelejtettem válaszolni.
Nos, eddig úgy áll, hogy először én elkészítem, s utána az alapján lehetne nektek elküldeni számomra, amit én feltöltenék. Erről korábban is beszéltünk. Lehetne, ahogy te is mondtad írni a csapatodról (kizárólag mindenki a sajátjáról, bármennyire is részrehajló

), a célkitűzésekről, a mérkőzésekről, a szereplésről, játékosokról..., tehát mindenről. Azonban ezzel a résszel még eléggé le vagyok maradva, ami a "szabadidő adósságom" miatt van. Igyekszem, s ma már, de legkésőbb a hét végén megpróbálom elkészíteni, s értesítek mindenkit. Lesz egy hírek menü az oldalon is, itt a várható változásokról írok majd (a kupával, az oldallal kapcsolatban, tehát ott is lehet majd informálódni). Nem felejtettem el.
Addig megírhatjátok a csapatotok bemutatkozóját, illetve a szezon előtti célkitűzéseket. Amint elkészül a megfelelő oldal, s letesztelem, csak elkülditek, s feltöltöm őket, a címerekkel együtt.
Remek szélső: egyetlen saját nevelésű játékosom ilyen kaliberű, a többi mint jó..., ebben tehát nem tudok segíteni. Esetleg egy jó képességűvel, akinek még 5-6 szélső edzés kellene a szintlépéshez.
Diego10 írta:Ugye nem kell mindenkinek újra jelentkeznie???
Nem, csak a rendszer próbaüzeme miatt kértem meg baguvixXx-et...