Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Tudom hogy kész a sorsolás, az előbb néztem is. Igen benne vagyok és ha minden igaz egy csoportba kerültünk.fUtBoLiStA írta:Diego10 írta:Egyébként már kész van a csoportok sorsolása is.Benne vagy??
Ha nem akk sztem csak a következő kupán tudsz indulni.
Mi a csapatod neve??
Tudom hogy kész a sorsolás, az előbb néztem is. Igen benne vagyok és ha minden igaz egy csoportba kerültünk.Diego10 írta:Egyébként már kész van a csoportok sorsolása is.Benne vagy??
Ha nem akk sztem csak a következő kupán tudsz indulni.
Mi a csapatod neve??
Köszi!kamaj írta:fociportal@euromail.hu ez lenne azfUtBoLiStA írta:Uhh srácok, ezer szori, de én csak épphogy átfutottam a levelet amit torrestoni küldött...Aztán észre se vettem hogy meg kell erősíteni a részvételi szándékot...a levelet ugye meg egyből töröltem...
Valaki privát üzibe eltudná küldeni torrestoni e-mail címét? Kamaj vagy Diego10 ti gondolom tudjátok az ímél címét, plíz!
fociportal@euromail.hu ez lenne azfUtBoLiStA írta:Uhh srácok, ezer szori, de én csak épphogy átfutottam a levelet amit torrestoni küldött...Aztán észre se vettem hogy meg kell erősíteni a részvételi szándékot...a levelet ugye meg egyből töröltem...
Valaki privát üzibe eltudná küldeni torrestoni e-mail címét? Kamaj vagy Diego10 ti gondolom tudjátok az ímél címét, plíz!
Aham!Diego10 írta:fUtBoLiStA írta:Uhh srácok, ezer szori, de én csak épphogy átfutottam a levelet amit torrestoni küldött...Aztán észre se vettem hogy meg kell erősíteni a részvételi szándékot...a levelet ugye meg egyből töröltem...
Halkan megjegyzem egy 7-0ás verességel hangolódtam a kupára...![]()
Mármint azt a címet ahova küldeni kell??
fUtBoLiStA írta:Uhh srácok, ezer szori, de én csak épphogy átfutottam a levelet amit torrestoni küldött...Aztán észre se vettem hogy meg kell erősíteni a részvételi szándékot...a levelet ugye meg egyből töröltem...
Halkan megjegyzem egy 7-0ás verességel hangolódtam a kupára...![]()
A válasz:CFirpo3 írta:Azt honnan tudjuk, h ki kivel játszik az első foldulóban? és persze a többiben is...
torrestoni írta:-az AR alapján (amiert külön köszönet Kamajnak és Diego10-nek is) elkészítettem a csoportbeosztást, jobban mondva papírfecnik segítségével kisorsoltam, s már a kupa oldalán is közzé tettem![]()
Ez alapján már a mérkőzések is megvannak, ezt még nem töltöttem fel, s mivel ma még "kötelezettségem" van egy szórakozó helyen, ezért valószínűleg csak holnap lesz elérhető. Ez alapján kell a jövőhétre lekötni az első forduló mérkőzéseit.
Egyenlőre igen majd ha beindul az egyetem meglátjuk mennyi időm lesz de igyekszem a rám bízott feladatokat jól és pontosan elvégezni.torrestoni írta:mivel (ha jól tudom) ő hétközben is tud időt szánni a HT-re