Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Kaka nem csatár, Borriello pedig két hónapra megsérült.gemes_01 írta:Meg oda is felesleges hozni csatárt szerintem..Ottvan Pato,Boriello,Inzaghi,Kaká..
Hát azért nem ugyanaz a 2.LG írta:Nem jelent erősitést szvsz. Pár éve egy Ronaldinho-Seva páros félelmetes lett volna, mára mind2 semmi.kilibarca írta:Andrij SevcsenkoMilan
Mégis csak össze jött a Milannak. Egyenlőre részleteket nem tudni.
Nem jelent erősitést szvsz. Pár éve egy Ronaldinho-Seva páros félelmetes lett volna, mára mind2 semmi.kilibarca írta:Andrij SevcsenkoMilan
Chelsea hivatalos honlapja.lopakodo írta:link?kilibarca írta:Andrij SevcsenkoMilan
Akkor majd én hadj reagáljak az üggyel kapcsolatban
Hát ez vmi hatalmas hsz!albicelesteX írta:Én olvastam olyat hogy a Madrid megegyezett az Ajax-al is Huntelaar-ról!Lehet valami rossz kacsa de olvastam!
Igen,de attól még hogy más ezt csinálja,neked nem kell.albicelesteX írta:ÓÓ mert csak én írok be kacsát igaz?Más a sok baromsággal nem offolja szét a topicot!Azt mondtam szerintem kacsa!De attól még lehet igaz is!Amúgy 18 millát olvastam!
Ha kacsa mér irod le?albicelesteX írta:Én olvastam olyat hogy a Madrid megegyezett az Ajax-al is Huntelaar-ról!Lehet valami rossz kacsa de olvastam!
mr. írta:Robinho, ha akar, távozhat a spanyol fővárosból(nemzetisport)
Remélem igaz mert akkor a madrid a legjobb játékosát veszti.