Újabb gyászos nap Pekingben.
A legvégére lekozmetikázva a 7 gólos hátrányt, 2vel kaptunk ki az oroszoktól.Ez így tök szépen hangzik,a meccs előtt nagyobb zakóra számítottam.De ha nem az eredményt nézzük cs,hanem a játékot,akkor korántsem ilyen derűs a kép.Szinte az összes hibát elkövettük ezen a meccsen,a kicsiktől a nagyokig.Egy pillanatig nem volt valós esélyünk,h megnyerjük a találkozót.A vége felé,amikor feljövögettünk,meg-meg csillant,h na talán HA most ők...,és HA majd mi...De ezek pár másodpercig tartó szalmalángok voltak,rögtön elszúrtunk vmit.Szegény embert az ág is húzza alapon azok a rohadék vastag kapufák is,meg a sporik is csak hátráltattak minket.A heteseket inkább nem ragozom,mert felb*szom cs magam megint (Tóth T. végre belövi,de visszafújják 3 mp miatt,az milyen volt már?

).A bronzmeccstől már előre félek,a ferdeszeműek is elpi**áznak minket.Alapvetően optimista vagyok,de elvették minden reményem mostanra

.A sárgák szétfutják a csajokat,leindításokból egy kazal gólt kapunk,meg a törpék lábon levesznek minket.Ilyen támadójátékkal esélytelenek vagyunk.Most sem nagyon látszott meg,amikor emberelőnyben voltunk,nyögvenyelősen tudtuk egyáltalán megtartani a lasztit.

Kínlódás ez,semmi több.Igaz,h benne vagyunk a legjobb 4ben,de ez nagyon hízelgő ránk nézve.
A másik elődöntő végjátéka milyen durva volt?

Az utsó 3 percet láttam,a lényeget.Mekkora izgalamak voltak,az utsó percben volt 4 gól.Igazi ki-ki meccs lett,pedig másfél perc-3 gól előny elvileg simán hozható lehetett volna a norvégoknak.És csaknem bukott a dolog,de nemhiába ők nem a magyar csapat (ugye,a mi döntő-fóbiánk...),be tudták húzni az utolsó pillanatban (ez tényleg az utolsó pillanat volt!

).
Avízilabdás csajokat is néztem,de sírni tudtam volna ott is...

Ez nem a mi olimpiánk,egyre inkább nem