Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
töltsd fel máshova a netre és másold be a címet. a szerverre feltölteni nem lehet.takivini írta:Van egy kis problémám: Nem tudok avatart feltölteni, belinkelni, semmit se tudok vele csinálni. A mérete 100*100-as és 6 Kbyte. Csomóféleképpen megpróbáltam, mozillával és IE-vel is. Aztán kepfeltoltes.hu-val is kísérleteztem, de se feltölteni se csak simán belinkelni nem tudtam, és kábé minden esetnél különböző típusú hibaüzenet jött. Olyan is volt ( a számítógépról való feltöltésnél), hogy a keresősáv és az eurobarca fejléce közé mindenféle dolgokat írt ki...
A Magyar Barca topicban akkor még lehetett.Los Banditos írta:Ezt nem értem. Elvileg csak moderátorok tudnak topicot nyitni már 1 éve, vagy nem?La Pulga írta:Már topicot is nyitott " Magyarok vagyunk! " névvel.
Ezt nem értem. Elvileg csak moderátorok tudnak topicot nyitni már 1 éve, vagy nem?La Pulga írta:Már topicot is nyitott " Magyarok vagyunk! " névvel.
oké,nem azért írtam hogy panaszkodjak,csak kérdeztem hogy lehet-e,ha már neked van? érted. peaceszajko írta:
Véletlen raktam be azt 1 melette lévő képet akartam berakni félre kattoltam
Véletlen raktam be azt 1 melette lévő képet akartam berakni félre kattoltamsocio66 írta:Tudomásom szerint nem lehet animált aláírásképet használni..vagy igen?Szajkó barátomnál láttam...csak 1 kérdés.
La Pulga írta:Már topicot is nyitott " Magyarok vagyunk! " névvel.
Te azt honnan veszed, hogy oda nem jön? Már kb. 4-szer tiltottuk, meg vagy 3 regisztrációját nem engedtük be.Ronaldinho&Barca írta:Ahogy láttam honlapján már valaki eléggé beolvasott neki, jó lenne leállnia ez így elég gyerekes. Az ilyen nyamvadt csökevények miért nem a madridistára vonulnak baromkodni? Hihetetlenül szánalmas.
Nem tudom nem néztem meg az oldalát, de gondolom vmi pár óra alatt összedobott gány, de megnézem mert.....Ronaldinho&Barca írta:Vagy fessük át a szobáját gránátvörös kékre...Nastradamus írta: Az a baj, hogy nem nagyon lehet vele sztem semmit csinálni, mert beregel 1000 felhasználónévvel...keressük meg a címét és vágjuk el a torkát![]()
![]()
Amúgy lehetne valamit tenni, szétcseszi az egész fórumot.
Verés lesz ebből hülye gyerek...
Vagy fessük át a szobáját gránátvörös kékre...Nastradamus írta: Az a baj, hogy nem nagyon lehet vele sztem semmit csinálni, mert beregel 1000 felhasználónévvel...keressük meg a címét és vágjuk el a torkát![]()
![]()
Az a baj, hogy nem nagyon lehet vele sztem semmit csinálni, mert beregel 1000 felhasználónévvel...keressük meg a címét és vágjuk el a torkátocsi60 írta:Könyörgök egy Adminnak , hogy bannolja ezt a csicska gyereket mert ez már rohadt idegesítő!![]()