Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
hát ez tényleg nem gyenge!Barcaforever írta:
Mekkora gólpaszt adott a levegőből sarokkal![]()
![]()
![]()
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=Y5iY53Dje-k
Mekkora gólpaszt adott a levegőből sarokkalsoadroli írta:Henry ott lesz Svédország ellen és ő is lesz a csk!
Messi egy 4-4-2ben mikor játszana jobb oldali középpályást? Neki az nagyon hátul van. Max. Hleb tudna ott játszani. Ha meg előrébb lenne, akkor 2 középpályás... Áhhh. Ha Messi játszik, akkor nem tudunk két középcsatárral játszani. Ezért nem játszott egyszerre Henry, Eto'o, Messi, Ronaldinho pedig volt olyan amikor mindenki bevethető volt. 4 támadó az már nagyon kockázatos. Sőt, öngyilkosság.danko94 írta:Ez akárhogy számolom 4 kp!!!Ez egy sima 4-4-2es felállás!!!!
Ez támadásban fantasztikus lenne, csak hát úgy szaladnának át rajtunk mint a ... nem is tudom mimatyi02 írta:Egyetértek nekem is ez a Number1danko94 írta:...
De sztem Guardiola is 4-3-3-at fog játszatni
De párszor lehet h ez is lesz(remélem)
danko94 írta:Vagy:
-------------Valdes-----------------
Alves---Puyol---Marquez---Abidal
---------------Toure----------------
Messi--------Xavi/Hleb------Iniesta/Arshavin
-----------Eto'o---Henry-----------
Így jobb????
Aha...a középpálya meg átjáróház...Max emberelőnybe, vagy vészhelyzetben tudnám elképzelni ezt a felálást. Ha tavaly a 3 kp. sokxor kevés volt, akkor most a 2 meg jó lesz...hülyeség.danko94 írta:---------------Valdes---------------LG írta:Azt meg hogyanAkkor Messinek ki kéne maradnia.
Alves---Marquez---Puyol---Abidal
----------Xavi-----Toure-----------
Messi------------------------Iniesta(Arshavin)
---------Eto'o-----Henry-----------
Kb így valahogy![]()
---------------Valdes---------------LG írta:Azt meg hogyanAkkor Messinek ki kéne maradnia.
miért kéne kimaradnia??? feltolva a jobb szélen ott lehetne...LG írta:Azt meg hogyanAkkor Messinek ki kéne maradnia.
ezért kellenne néha két csatárral játszani! mit művelnének ők ketten elől...!!!Carles Puyol Saforcada írta:az egy dolog,de eto'o gólérzékenyebb és henry azért a baloldalon is néha fel tud villantani valamittomcsikaka írta:Henry jobb lenne középcsatárként szerintem!