Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ha ilyet láttál,azt jól becsüld meg,mert többet nem látsz sosem az életben,ennek az esélye a royalénál is sokkalta kevesebb...Barcaforever írta:de a legrosszabb mikor nálad van az ász színben (láttam ilyet a neten) neked royal flush, a másiknak meg straight flush.
Gratuláloklaxa1990 írta:Skacok, ma megvolt életem első royal flush-e. 2 haverral játszottunk.
A(treff),10(káró) volt a kezembe.
Flop: Q(káró), J(káró), A(káró)--> haverral baromkodtunk hogy kinél mi van, azt mondta neki már megvan a royal-ja, ezért hívtam 4000-ig, ő persze eldobta mer nem volt semmije, másik haverom megadta.
Turn: K(káró)--> megvolt a royalom hívtam megint 4.000-ig haver megadta.
River: A(pikk)--> itt már minden mindegy alapon hívtam 11.000-et, gyereknél ász volt és megadta, egyből mutatta keményen az Ász drilljét, én meg mondtam neki, hogy ez egy kicsit kevés, kérdezte mért, én meg megmutattam a royalt, a gyerek nem hitt a szemének.
Hát ennyi.
helyes, gyereozsimiki írta:Ősszel lehetséges,hogy sürűbben megyek fel Budapestre....egyik alkalommal elmegyek veled Badi egy hasonló versenyre,de még majd úgyis egyeztetünk.
Hát elég gáz a szitu...Badi írta:egy undor hand tegnapi versenyemről:
kezdő stack 15000, vakok éppen 200/400
dealer vagyok, páran megadnak, srác előttem kb 20.000 zsetonnal hív 1.400ig. lenézek, JJ van nálam. visszahívok 3.500ig (nálam is kb 20.000 van), mindenki dob, srác megadja
flop: szivárvány A84
[auto_cenzúra] flop, checkolok, ő is.
turn: 7
hívok 2.000ret, csak hogy tudjuk hányadán állunk, erre ő visszahív 6.000ig. blöffre tettem, megadtam.
river: K
kb annyira örültem neki, mint a flopnak: check, ő is
és KQ-t mutat
pf jól játszttam végig, erre tessék. chipleaderből short stack lettem
nemsokkal később 66 ejtett ki A10-zel szemben
Az vicces lehetettLG írta:A legdurvább pokeros élményem az volt, amikor haverommal suliban játszottunk.
QQra all int rakott, én KKval megadtam persze. Nem emlékszem mind az 5 lapra, de király nem volt köztünk, de két Q igen...Bár még ezután is én vezettem, mert már nagy előnyöm volt, amugy is játékpénzbe játszottunk
Nem kis feltámadás volt amit bemutattál...mypeter írta:úhhhhh...
ez meleg volt....
Persze! Bár figyelmeztetlek titeket, hogy nem vagyok valami nagy játékos.fUtBoLiStA írta:Jaja az lesz az.CFirpo3 írta:Megvan. Asszem letöltöttem. A legújabb verzió ugye a 0.6.1?
Hát sajna a mostaniról lecsúsztál. Remélem a következőbe te is beszállsz.
Jaja az lesz az.CFirpo3 írta:Megvan. Asszem letöltöttem. A legújabb verzió ugye a 0.6.1?
Ok. köszi. visszaolvasok pár oldalt.mypeter írta:havi egy kieséses bajnokság a TH pokeren. a részletekért keress vissza, vagy legközelebb (augusztusban lesz még egy), nevezz be te is. Ingyenes
CFirpo3 írta:Valaki leírná, hogy hogy játszotok, mert érdekelne ez az internetes poker.