ultrasur írta:teljesen érthetö hogy barcásként istenititek és a legjobb formába lévő játékosnál is jobbnak tartjátok de én meg realos vagyok igy én negativ irányba vagyok elfogult de semleges focit néző ismeröseim szerint se az uj maradona vagy isten...
am szerintem CÉ ugy jó ahogy van 42 goljával és flegma stilusával.
és ő az a játékos aki a világ talán két legjobb focicsapatát (real,manu) xopatja mert ahoz van kedve
de vissza térve messi egy naon jo focista de nem több.
szerintem is úgy jó Ronaldo, ahogyan van. A flegma stílusa miatt a világ egyik fele utálja, a másik fele pedig ezért nyilván csak a 42 gólja miatt szereti, amiből 30 2.osztályú csapatok ellen született.
És igen Ronaldo az az ember aki két hatalmas klubot és a szurkolóit szivatja, tulajdonképp gerinctelen módon. Messinek az ára és az értéke is nagyobb, többen is vennék mint cét, kettejük közt azonban hatalmas különbség, hogy Messinek mégcsak eszébe sem jutna okot adni bárkinek vagy bárminek arra, hogy a távozásáról írjon.
Ha egy csöppet visszatekintünk, akkor pedig nyilván mindenkinek eszébejut, hogy Ronaldo nagyobb csapatok ellen csak vergődik, míg Messi bárhol képes ficánkolni. Csak példaként említem a BL elődöntő oda-visszát, ahol kirajzolódott rendesen a két játékos közti különbség.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila