Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Mintha nem kedvelné Roony-t.Chris írta:
legrosszabb testalkatú játékos: Rooney
legunszimpatikusabb játékos: Rooney
legdurvább játékos: Samuel, Rooney
Sztem ezt a játékospiac topicba kellett volna..de mind1. Annak nagyon orulok, h nem megy az abramovics csapatba...ha meg az Interbe menne annak meg mégjobban orulnék! Ha hozánk jonne az meg maga lenne a Menyország.Zsolti írta:Az olasz labdarúgó-bajnokságban szereplő Internazionale argentin középpályása, Esteban Cambiasso szorgalmazza, hogy csapata igazolja le honfitrását, Javier Mascheranot, aki jelenleg a River Plate játékosa.
A szupertehetségesnek kikiáltott argentin válogatott középpályás szerződése a brazil Corinthians-szal kútba esett, így megnyílt a lehetőség az európai nagycsapatok számára, hogy megszerezzék a 21 éves játékost.
"Nagyon jól kijövök vele, biztos vagyok benne, hogy a pályán is remekül elboldogulnánk" - kommendálta lelkesen honfitársát Cambiasso.
Lehetséges, hogy kérése meghallgatásra is talál: az Inter elöljárói már túl vannak a puhatolózó tárgyalásokon a River vezetőivel, és az utóbbi napokban egyre nőtt az esélye annak, hogy az argentin tehetség nyártól a milánói kék-feketéket erősíti. (nso.hu)
végre valami jó hír! Nekünk kellene megszerezni egy két-három év múlva!
NSO írta:Az olasz labdarúgó-bajnokságban szereplő Internazionale argentin középpályása, Esteban Cambiasso szorgalmazza, hogy csapata igazolja le honfitrását, Javier Mascheranot, aki jelenleg a River Plate játékosa.
A szupertehetségesnek kikiáltott argentin válogatott középpályás szerződése a brazil Corinthians-szal kútba esett, így megnyílt a lehetőség az európai nagycsapatok számára, hogy megszerezzék a 21 éves játékost.
"Nagyon jól kijövök vele, biztos vagyok benne, hogy a pályán is remekül elboldogulnánk" - kommendálta lelkesen honfitársát Cambiasso.
Lehetséges, hogy kérése meghallgatásra is talál: az Inter elöljárói már túl vannak a puhatolózó tárgyalásokon a River vezetőivel, és az utóbbi napokban egyre nőtt az esélye annak, hogy az argentin tehetség nyártól a milánói kék-feketéket erősíti.
Leg kevesebbet tukorbe nézo forumozo: ZsoltiZsolti írta:legszebb fórumozó:Zsolti![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()