Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
VIII.Henrik írta:Ez olyan őszintének tűnik Mypeter.
Na, többiek? Mehet?
Kész a szoba, igyekezzetek!
Már ősidők óta nem kell logfileVIII.Henrik írta:A selejtezőről is el kell küldeni a logfilet?
Hamarosan írom az eredményt.
1. VIII.Henrik
2. fUtBoLiStA
3. Benga
4. Mennon - Vigaszág
mehet!!!VIII.Henrik írta:Ez olyan őszintének tűnik Mypeter.
Na, többiek? Mehet?
Vettem, főnök!VIII.Henrik írta:Most játszik a 2-es asztal, és a program biztonságos futása érdekében ki szoktuk kapcsolni a csevegő programokat, letöltéseket, és nem is böngészük, mivel korábban előfordult az, ha valakinek megszakadt otthon az internetkapcsolata, akkor az nem tudott újra csatalakozni az asztalhoz. Ezért volt 5 perces szabály is, ha valakinek az első 5 percben meghal a net, újraindítottuk a játékot. Ezért nem megy semmi más program játék közben.
Igen fél 9kor. A nevemen futó szobába gyertek (ne, gumit, piát ne hozzatok, csaki kártyázni fogunk!!!), a jelszó pedig EUROBARCA lesz, nagy betűkkel.
ja mer elkezdték ők márfUtBoLiStA írta:Most jelentkeztem be! De nem elérhető a juropoker@hotmail.com!MeNnOn írta:Fúúútbóliistaaaaaaaa![]()
rád várunklégyszííí gyere msnre
![]()
Most jelentkeztem be! De nem elérhető a juropoker@hotmail.com!MeNnOn írta:Fúúútbóliistaaaaaaaa![]()
rád várunklégyszííí gyere msnre
![]()
Tényleg jó lenne, ha valamit mondana! Egyébként nem tudom játszik-e mert mintha pár napja írt volna valamit.ozsimiki írta:Lopakodo nyilatkozzon,h neki jó e.