LG írta:Doppingolnak ezek rendesen, ez nem kérdés, ne legyetek már naivok. Már az ókorban is volt olimpia, és már ott is megvoltak a kor "doppingjai". De még azok is, akik nem azért nem világklasszisok, csak komolyabban sportolnak, mind doppingolnak, mert az nélkül nem lehet olyan szinten csinálni. Aki maga is versenyszerűen sportol, vagy esetleg vmi ismerőse, az tudja, miről beszélek. Persze vannak olyan sportok, ahol nem kell a dopping, de ilyen úszásban, atlétikában, súlyemelésben alap.
én ezzel azért vitatkoznék, de nem vitatkozom.
vagyis csak annyit kérdeznék, hogy mi számít doppingnak? a minap olvastam , (talán a KS-ben), hogy Phelps "stábjában" van fizikus,matematikus, és úgy tesztelik mint egy Forma-1-es pilótát, a táplálkozására egy egész csoport figyel. azt meg talán a rádióban hallottam, hogy naponta 12000 (!) kalóriát "eszik", köztük töménytelen vitamint, és akkor még elképesztő testi adottságairól nem is beszéltünk.
mekkora volt amúgy az a 100 pillangó, a szerb majdnem megfogta. utánna azt nyilatkozta, hogy szóhoz sem tud jutni, látszott rajta, hogy alig kap levegőt. már ő is fárad
csak ennyit akartam mondani