Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Pedig ebben biztosak lehetünk hogy agyon fogják rúgni!mucs1 írta:csak nehogy ugy járjon etoo, mint anno salihamidzic, hogy szidta a realt, aztán robi carlos ugy csuszott be neki, hogy le kellett cserélni, ő meg meguszta egy sárgával!
<--- csak 2 dolog. 1:ezeket a hozzászólásokat az Eto'o topicba kellene írni.. Szerintem =). 2. Igaz, először az Etoo nyilatkozata miatt jöttem át, de amikor felfedeztem h nem minden barcelona drukker ***, akkor már nem is éreztem magam itt olyan rosszul:) jah még 1 3. dolog: Ez a kijelentés azért lett annyira felfujva mert Etoo a legrosszabbkor mondta... Először a csalódottság majd a szomorúság lett urrá rajtunk a barca győzelme után, de utána már a HARAG is kezdte beverni magát a fejünkbe... Egyébként ez a kijelentés is el lesz felejtve sztem csak kiscit több idő alatt mint máskor. DE Hala Madrid! =)Vito írta:Ugyanmár!3 napja ezen pörögnek, mert ugye nincs jobb dolguk.Colin is ezért jött át ide
Sajno tényleg elég gusztustalan dolgokat irogatnak Etoról.Ordog írta:hogy jön ide Berlusconi?
Amúgy, ahogy Eto'o-ról beszélnek odaát... Ecsém, úgy tűnik, mintha valami rasszista horda lenne ott. Odaszólt nekik, most meg ott verik a nyálukat![]()
![]()
![]()
Eto'o for Prezident!!! Hazavágja, az egész Madridot úgy ahogy van!!!!!!!!!!!
<--- majd holnap reagálok de most naon álmos vagyok szal meek aludni... Jó éjt byeCharlie írta:Nem tilitottam hogy válaszolj,csak azt a topikot ne bassz*k össze!
Ennyi.
Itt reagálhatsz ha gondolod.
C.