Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Benga,és Henrik is azt írta,h neki jó a ma.fUtBoLiStA írta:20:30![]()
1.asztal
mennon : jó
fUtBoLiStA: jó
Azt tom Peti, Ozsi mondta telóba, hogy te moziba vagymypeter írta:Én Ozsinak küldtem sms-t. Nekem holnap (szombat) jó a délelőtt vagy du. f7 után....
ezek nem olyan hajmeresztően nagy bad beatek, majd ha többet játszol, rájösszfUtBoLiStA írta:Mindenesetre ekkora balszerencsém még sohasem volt, remélem nem is nagyon lesz!
Sok sikertMeNnOn írta:holnap pokerhaverokkal pénzbe ! szorítsatok !
ozsimiki írta:Bosszantó szituk,most ehhez tedd hozzá,h amikor igazi zsében nyomod online,és hasonlók,akkor milyen kedved lennefUtBoLiStA írta:Szétvet az ideg...!![]()
Egyszerűen nem hiszem el!!!
A szitu: Poker TH 7en ültünk be egy asztalhoz 5000 zsetonnal. Elég jól jöttek a lapok, 2-3 emberkét is kiestettem... Aztán a végén 2en maradtunk nekem kb. 23 000rem volt a csókának meg 12 000, a vakok meg 1600-3200.erre kezembe jön két Ász 3200re ráemeltem a flop előtt, az ellenfél megadta. Flop: 9 10 2
tovább emelek, megad. Lejött a River, Turn semmi gondoltam abszolút nyerő vagyok. Ellenfelemnek ekkor volt kb. 1500 zsetonja nekem meg 13 000 körül. Ráemelem azt a 1500, megadja... Na mondom véged van...erre...mivan nála 2 Ász...
![]()
Ez még nem is volt akkora gáz...
Pár leosztással később két párom volt a floppon, csávó semmire emelgetet mondom All-In. Showdownsemmije nincs ahogy sejtettem...aztán River, Turn...mind pikk...így lenn volt az asztalon 4 pikk, a csávónak meg volt egy pikk 2ese...
Flush
Ugyancsak pár leosztás(ekkor már tiszta ideg voltam) múlva, két 4es a kezembe jött, mivel a vakok is elég nagyok voltak betoltam mindent. Az ellenfél is All-In. K,9re...Gondoltam most már tényleg megfogom...erre...flop semmi, én voltam a nyerő. Megintcsak jön a Turn és a River... Mivolt az??? Király és 9es
két párja lett...
![]()
![]()
![]()
Ekkor pechet! Még most se hiszem el, de legalább már kiírtam magamból a dühöt.![]()
Velem előfordult párszor, pro és kontra is.
Bosszantó szituk,most ehhez tedd hozzá,h amikor igazi zsében nyomod online,és hasonlók,akkor milyen kedved lennefUtBoLiStA írta:Szétvet az ideg...!![]()
Egyszerűen nem hiszem el!!!
A szitu: Poker TH 7en ültünk be egy asztalhoz 5000 zsetonnal. Elég jól jöttek a lapok, 2-3 emberkét is kiestettem... Aztán a végén 2en maradtunk nekem kb. 23 000rem volt a csókának meg 12 000, a vakok meg 1600-3200.erre kezembe jön két Ász 3200re ráemeltem a flop előtt, az ellenfél megadta. Flop: 9 10 2
tovább emelek, megad. Lejött a River, Turn semmi gondoltam abszolút nyerő vagyok. Ellenfelemnek ekkor volt kb. 1500 zsetonja nekem meg 13 000 körül. Ráemelem azt a 1500, megadja... Na mondom véged van...erre...mivan nála 2 Ász...
![]()
Ez még nem is volt akkora gáz...
Pár leosztással később két párom volt a floppon, csávó semmire emelgetet mondom All-In. Showdownsemmije nincs ahogy sejtettem...aztán River, Turn...mind pikk...így lenn volt az asztalon 4 pikk, a csávónak meg volt egy pikk 2ese...
Flush
Ugyancsak pár leosztás(ekkor már tiszta ideg voltam) múlva, két 4es a kezembe jött, mivel a vakok is elég nagyok voltak betoltam mindent. Az ellenfél is All-In. K,9re...Gondoltam most már tényleg megfogom...erre...flop semmi, én voltam a nyerő. Megintcsak jön a Turn és a River... Mivolt az??? Király és 9es
két párja lett...
![]()
![]()
![]()
Ekkor pechet! Még most se hiszem el, de legalább már kiírtam magamból a dühöt.