Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Errol bexélekredlions írta:Tavaly én is így néztem a híreket Katatóliából...LG írta:Es arra nem gondolx, h más is idetévethet Spanyolországbol, monnyuk 1 magyar aki kint vanEzen a lapon is!
Meg a szépségét is lerontja az oldalnak!Bercy írta:,Rivaldinho írta:esetleg még azt kéne , h a honlap aljára ilyen zászlók h ki járt itt , milyen országból? ( megtudjátok csinálni) asszem úgy kell h a serveren vannak bejegyzések és a gép rendszámát abban tárolja h ki volt itt
Aztán majd jönnek a madridról, hogy utánozzuk a honlapjukat.
Olyan fontos ez???
Tavaly én is így néztem a híreket Katatóliából...LG írta:Es arra nem gondolx, h más is idetévethet Spanyolországbol, monnyuk 1 magyar aki kint van
sztem ezt ip cím alapján is meg lehet állapítani anélkül,hogy kiírják,hogy ki melyik országból való.Rivaldinho írta:nem azért! hanem azért , ha elment a levél megtudjuk , jöttek-e Barcelonából , mert akkor elovasták!!!erre senki se gondolt
,Rivaldinho írta:esetleg még azt kéne , h a honlap aljára ilyen zászlók h ki járt itt , milyen országból? ( megtudjátok csinálni) asszem úgy kell h a serveren vannak bejegyzések és a gép rendszámát abban tárolja h ki volt itt
Az a baj, h nem gépen van, hanem papíron...Enrique írta:Ha gépen megvan, akkor másold be 1az1ben.Eszter21 írta:Végre megírtam a levelet.
Bocsi, hogy csak most, de tényleg nem volt időm...
Egyből angolul írtam, úgyhogy az lenne a kérdésem, h legépeljem ide vagy elég ha csak leírom a tartalmát.
Nekem egyszerűbb lenne, ha csak a tartalmát írnám, mert a levelet szerintem úgyis kézzel kéne írni.
De az ové.Topi írta:Eszter, nem a te oldalad a www.gportal/portal/dbke
Ha gépen megvan, akkor másold be 1az1ben.Eszter21 írta:Végre megírtam a levelet.
Bocsi, hogy csak most, de tényleg nem volt időm...
Egyből angolul írtam, úgyhogy az lenne a kérdésem, h legépeljem ide vagy elég ha csak leírom a tartalmát.
Nekem egyszerűbb lenne, ha csak a tartalmát írnám, mert a levelet szerintem úgyis kézzel kéne írni.
Jaja...meg azt...azt hogy hal a madrid!Ronaldinho 17 írta:Ronaldinho-nak írd meg hogy sokszor megcsináltam már a jellegzetes cselét!!és ő a kedvencem (innen BUDAPESTRŐL-CSEPELRŐL,)meg hogy ETO'O jogosan olvasott be,nagyon tetszett,és nagyon vártam sok sírás után(amikor nagyon nem ment) a bajnoki címet FORCA BARCA
Köszönöm hogy ezt is beleírod
ÜDV:Zsolti
Írd csak, írd.Eszter21 írta:Ha nem lenne baj, rögtön angolul írnám a levelet, mert nekem úgy egyszerűbb.
Ha van vmi külön kérés, h beleírjak vmit, írjátok meg!