Távkapcsoló a kézben - Internetes meccsnézés, streamek
-
- Capitá del Barça
Slither írta:Háromnegyed óra múlva kezdődik a meccs, ne várjátok már el hogy most is legyen rajta vmi.Diego10 írta:Nekem van sopcastem de nem jön be rajta.
Kösz hogy szóltál ezt én is benéztem.Azt hittem 20:45től lesz

hogyhigy háromnegyed óra mulva?Slither írta:Háromnegyed óra múlva kezdődik a meccs, ne várjátok már el hogy most is legyen rajta vmi.Diego10 írta:Nekem van sopcastem de nem jön be rajta.

/A zsenialitás és a hülyeség között az a különbség, hogy az előbbinek határai vannak./ Einstein
2010. 11. 29. Barcelona-realmadrid 5:0 újabb történelmi pillanat

- lui1698
- Llegenda del Barça
Jajj ezt én durván benyaltam!Azt hittem hogy 20:45-kor kezdik!:)Slither írta:Háromnegyed óra múlva kezdődik a meccs, ne várjátok már el hogy most is legyen rajta vmi.Diego10 írta:Nekem van sopcastem de nem jön be rajta.

Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
- Slither
- Almighty Admin
- Kapcsolat:
www.rojadirecta.com
itt megkeresitek a Barca-Wisla meccsét, rákattintotok és elöjönn vagy 7 link. A no p2p linkekhez nem kell külön program, a többihez meg az kell ami oda van írva.

http://myp2p.eu/broadcast.php?matchid=16419&part=sportssalvatore írta:hol fogjátok nézni a mecset az interneten keresztül???
hol fogjátok nézni a mecset az interneten keresztül???
kösz, miket nem mondasz! csak az a baj, h az fizetős, és a legtöbbeknek nincs előfizetve.mypeter írta:A Barcaonline TV élőben adja.

legutóbb vmi alaskai JUSTIN.TV-n tudtam jól nézni a meccset. ahhoz nem tud vki vmit?
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
elkezdött már a meccs?

/A zsenialitás és a hülyeség között az a különbség, hogy az előbbinek határai vannak./ Einstein
2010. 11. 29. Barcelona-realmadrid 5:0 újabb történelmi pillanat

A Barcaonline TV élőben adja.
köszönöm mindenkinek a segítséget:), jó meccsnézést mindenkinek!
MAgától elindullui1698 írta: Itt majd magától elkezdi nyomni ha megy a meccs vagy valamire még rá kell menni?
Mivel közbe megy a reklám meg ilyenek
- lui1698
- Llegenda del Barça
Itt majd magától elkezdi nyomni ha megy a meccs vagy valamire még rá kell menni?MessiFan írta:linket tudok csak. remélem jó leszgregory írta:hello, mondana valaki egy jó progit, amivel nézhetem a bl selejtezőt?
előre is kösz
http://myp2p.eu/broadcast.php?matchid=16419&part=sports

Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
linket tudok csak. remélem jó leszgregory írta:hello, mondana valaki egy jó progit, amivel nézhetem a bl selejtezőt?
előre is kösz
http://myp2p.eu/broadcast.php?matchid=16419&part=sports
Pl. sopcast az alabbi linken a progi is le tudod tolteni es aval majd tudod nezni a sopcastos linkeket. De vannak ot mediaplayeresek igaz csak 250, 255 kb/s szoval nem lesznek tul jo minoseguek, a sopcastos 365 -os ha mukodni fog akkor szerintem mar megfelelo miosegu lesz.gregory írta:hello, mondana valaki egy jó progit, amivel nézhetem a bl selejtezőt?
előre is kösz
hello, mondana valaki egy jó progit, amivel nézhetem a bl selejtezőt?
előre is kösz
előre is kösz
- Slither
- Almighty Admin
- Kapcsolat:
A meccs előtt pár órával kérjetek linket, addig bőven ráér, és akkor lesznek csak (nagyjából) biztosak.
Szóval addig ne írjon minden 2. ember, hogy 'adjatok már egy müködő linket', stb.!
Szóval addig ne írjon minden 2. ember, hogy 'adjatok már egy müködő linket', stb.!
a helyi szolgáltató a nyáron váltott át új csomagra, és a következő csatornák is elérhetőek: Sport1, Sport2, Sportklub, Eurosport, Eurosport2, TV6!!!
H a t t r i c k
Most frissítettem az egész csatornalistát, de énse...deez azért biztató.
Sztem bl rajtra meglesz a csatorna
Egyébként még digin se mindenkinek elérhető, de ezen is dolgoznak.
Sztem bl rajtra meglesz a csatorna

Egyébként még digin se mindenkinek elérhető, de ezen is dolgoznak.
FORCA BARCA!!
az addig oké, h AXN Crime csatorna helyett...barca44 írta:http://www.digiportal.hu/news.php
csak én azt a csatornát nem találom

"Nem csak az a nagy sportoló, aki nyerni tud, hanem az is, aki egy pofon után fel tud állni!"