Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Itt volt öcsém valamelyik nap,mert nem hitte el hogy nem képes a Neptunnal mit kezdeni..Próbáltuk először explorerrel,aztán firefox,majd opera,sőt még egy japán böngészőt is kipróbáltunk,de reménytelen.Teljesen szét volt esve az oldal..torrestoni írta: Ami most végképp feldühített az vagy az én számítógépem, büdös Xp-vel, vagy a Neptun...
Nem kell.ozsimiki írta:gondold így,már mondtam
![]()
Bár előzmények tükrében nem olyan nehéz rájönni,h gekkodan nem értette Csongor beszólásait,ezért írtam amit írtam,szntem a nagytöbbség megértette.
Persze azt látsz bele amit csak akarsz,régebben megszoktam, most újból megkellFelőlem.
Na igen, ez a tipikus sablonszerű válaszod mindenre: a hárítás.ozsimiki írta:![]()
![]()
Ez nem személyes támadás volt,de gondolhattam volna,h így reagálsz,igazából nem izgat. Gekkodan-ak címeztem,nem neked. És a múltról írtam,nem a jelenről,gondolom az elkerülte a figyelmed. Offal végeztem, hamis dolgokat nem állítottam, úgy reagálod ahogy akarod,te dolgod.
Erre az ég egy adta világon semmi szükség nem volt. És akkor a végére még odaírod, hogy béke. Képmutatás. Ez a véleményem róla.ozsimiki írta:Gekko, Tamás egész eurobarcás karrierjét ismered? Ha igen,nem szóltam,de pár emberkében maradt tüske, jópár elég 'érdekes' dolga miatt. Amiben javulás figyelhető meg már mostanság.
Részletezni nem fogom,mert akkor kezdődnének előről a régebbi viták,csak azért véstem ide le,h vmennyire megértsd az ellenszenvesebb hszeket az irányába.
Értelmes ember: aláírom, látszik is a cikkeiből, meg szókincséből (nekem kedvencem is van: dehonesztáló) meg jópár hszéből is , épp ezért is volt különösen 'fura' pár régebbi megnyílvánulása. Mert én úgy vok vele,h ha vki egyszerűen hülye,azt ráfogom arra,de ha egy értelmes ember művel dolgokat,akkor azt mire fogjam?
Semmilyen vitát nem akarok ezzel elindítani,csak leírtam a véleményemet.
Békeeeeeeeee
"I hate niggers"Perrero írta:4. Bruce Willis tábláján meg az volt h F*ck Niggers -vagy ilyesmi...
LG!LG írta:Sztem meg jó lenne, ha találkoznátok személyesen. Lehet jobban megismernétek egymást, összehaverkodnátok, aztán országos cimborák lennétekHa nem is, de legalább meg tudnátok beszélni a dolgokat, mert a neten keresztük utálkodni hülyeség. Bár tudom, ehhez nekem semmi közöm, de azért van benne vmi, nem