Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
kamaj írta:Nemtudom csak én így gondolom, azért is mert most volt egy nagy vételem + stadionújítás, de nagyon gondolkodok benne, még nem elveszett az ügy.
Torrestoni: jó az alapötleted én is el fogok gondolkodni hátha nekem is eszembe jut vlmi.
Szerk:csak rálicitáltam, mert kell. Asszem ennyi az idei kiadásom mert lassan átmegyek mínuszba, de legalább el is adok pár játékost.
kamaj írta:Diego10 engem érdekelne, de egy kicsit drága. Ha nem vennék meg enyiért szólj én 10-11000 között megvenném, ha gondolod.
Jóéjt. énmég maradokCFirpo3 írta:Na... Én megyek aludni. Remélem minél hamarabb kezdhetjük a Gamper kupát.
Hellosztok.
Megtudod nézni a főoldalon(ahová berak miután beléptél jobb oldalon van egy hír "box". Vagy a liciteknél is megtudod nézni hogy ajánlottak-e rá. Én úgy szoktam venni hogy külön lapra rakom azt a játékos adatlapját akit meg akarok venni és az úccsó 5 percbe folyamatosan frissítek. Így a legbiztosabb.MessiFan írta:Honnan tudom meg hogy megkaptam a járékost? vagyhogy ajánlottak az enyémért?
Ha leigazoltad, akkor a játékosaid között lesz az új játékos, és ha ajánlottak a játékosodért, akkor azt a Football->Licit menüpontban nézheted meg.MessiFan írta:Honnan tudom meg hogy megkaptam a járékost? vagyhogy ajánlottak az enyémért?