Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
<--- Gyerekek a válasz nagyon egyszerű: A madridistának mindenki a chatjét használja, és miközben itt vagyok közben ott is vagyok. Igaz a fórumunk nem nagy szám de a riporterek aranyköpései nagyon király nálunk! jobb mint ittBodi írta:Hát CSÖPPET!![]()
![]()
Nah nem kezdem el fejtegetni,hogy mennyivel,bár a madridistára csak párszor néztem el.De az a kevés is elég volt,nem egy nagy szám szerintem!
Ez az oldal viszont nagyon jól meg van csinálva a fórummal együtt!
Ha kész lex teljesen sztem nagy jóóó lesz.Bodi írta:Hát CSÖPPET!![]()
![]()
Nah nem kezdem el fejtegetni,hogy mennyivel,bár a madridistára csak párszor néztem el.De az a kevés is elég volt,nem egy nagy szám szerintem!
Ez az oldal viszont nagyon jól meg van csinálva a fórummal együtt!
Azért ez a forum 'csöppet' profibb...Bodi írta:Erre én is kíváncsi lennék!Ennyire rossz és unalmas a madridista fórum,hogy folyamatosan a mi oldalunkon vagy?????Bocs ha OFF volt!
<--- sorry, nem voltam áramszünet volt /Debrecenbe szakad és villámlik!!/ Egyébként helyes h semmi bajod nincs a szurkolókkalBoixos írta:a feliratot ne vedd magadra, már többször írtam a régebbi antimadridista topikban is, h a szurkolókkal nincs semmi bajom, elég hülyén is jönne ki, ha nem szerethetné azt a csapatot az ember, amelyiket akarja (azért az ultarssuros gyerekeket egytől egyig felrúgdosnám). nekem a madriddal, mint klubbal van problémám.
Nem az avataroddal van igazán problémám, hiszen akkor ti is megkövezhetnétek engemBoixos írta:nálam nincs "örihari" kategória. de ha nem hagyod békén az avataromat, akkor lesz
<--- okok, csak mintha arra emlékeznék h azt beszéltük meg h hagyjuk egymást. Erre tessék, most írsz. Mi legyen? Válaszolhatok, anélkül h félreértenédBoixos írta:nem, az itt jelenlévő barcás testvéreimet akartam felpiszkálni kávé helyett...Colin írta:<---Boixos írta:voltak már felétek nagy elhatározások, mégsem jött össze a bugi az utóbbi időben.
onnan a perezt kéne elzavarni, hozni egy normális főnököt, kipörgetni a jóllakott, lassan kiöregedő "galaktikusaitokat" és építeni egy új csapatot. ez monnyuk nem megy 2 perc alatt, de megéri. aztán majd olyan 2025 környékén elkezdhettek gondolkodni a bajnoki címben is.![]()
![]()
Ezt nekem írtad
![]()
persze, h neked írtam.
nem, az itt jelenlévő barcás testvéreimet akartam felpiszkálni kávé helyett...Colin írta:<---Boixos írta:voltak már felétek nagy elhatározások, mégsem jött össze a bugi az utóbbi időben.
onnan a perezt kéne elzavarni, hozni egy normális főnököt, kipörgetni a jóllakott, lassan kiöregedő "galaktikusaitokat" és építeni egy új csapatot. ez monnyuk nem megy 2 perc alatt, de megéri. aztán majd olyan 2025 környékén elkezdhettek gondolkodni a bajnoki címben is.![]()
![]()
Ezt nekem írtad
![]()
<---Boixos írta:voltak már felétek nagy elhatározások, mégsem jött össze a bugi az utóbbi időben.
onnan a perezt kéne elzavarni, hozni egy normális főnököt, kipörgetni a jóllakott, lassan kiöregedő "galaktikusaitokat" és építeni egy új csapatot. ez monnyuk nem megy 2 perc alatt, de megéri. aztán majd olyan 2025 környékén elkezdhettek gondolkodni a bajnoki címben is.
ne menj annyira előrre! előbb jussanak vissza majd az elsőosztályba!Boixos írta:voltak már felétek nagy elhatározások, mégsem jött össze a bugi az utóbbi időben.
onnan a perezt kéne elzavarni, hozni egy normális főnököt, kipörgetni a jóllakott, lassan kiöregedő "galaktikusaitokat" és építeni egy új csapatot. ez monnyuk nem megy 2 perc alatt, de megéri. aztán majd olyan 2025 környékén elkezdhettek gondolkodni a bajnoki címben is.
<--- kár gúnyolódni kisfiú...Zsolti írta:jót röhögtünk colinColin írta:Perec állítólag abszolut Sacchira bizza a döntés jogát, aki kinézett 2 nagyon tehetséges játékost... Lesz még 1-2 meglepetés nektek ezt megígérhetem! Csak nehogy 5 évet kelljen várni megint a következő kupára!Jövőre a harcos oroszlán hozzánk képest smafu lesz...
alázni fogunk, szegény barca meg pislogni
Na mind1 ebbe ne menjünk nem árulhatok el mindent, a jövő eldönti
![]()
Hallod azt a Barca Bt vedd már le a nevemről ha letudod plz
![]()
![]()
éhes oroszlán??? és milyen?fogatlan,vagy inkább fogalmatlan?
jót röhögtünk colinColin írta:Perec állítólag abszolut Sacchira bizza a döntés jogát, aki kinézett 2 nagyon tehetséges játékost... Lesz még 1-2 meglepetés nektek ezt megígérhetem! Csak nehogy 5 évet kelljen várni megint a következő kupára!Jövőre a harcos oroszlán hozzánk képest smafu lesz...
alázni fogunk, szegény barca meg pislogni
Na mind1 ebbe ne menjünk nem árulhatok el mindent, a jövő eldönti
![]()
Hallod azt a Barca Bt vedd már le a nevemről ha letudod plz
El szoktam olvasni a cikkeket, meg regelve is vok, de a forumba még nem írtam.Colin írta:Te miért olvasod a madridistát?Enrique írta:És hopp, mit olvasok nálatok Colin?
"Casillas szerződése még nem tény"![]()
![]()
Szal csak vigyázzunk ezzel, hátha meglép a Buffon elől, akkor viszont gáz lehet majd..![]()
Meg gondolom népfelkelés.![]()
Ja és se Robinhot, se a Joaquínt, se a CRonaldót ne vegyétek tutira, mert még 1ik sem biztos.
Utóbbi 2 meg sztem csak pletyka.A Robinho már lehet h nem, de ilyenkor mindig megkérdezem, h HOVA?? Meg akkor fogom elhinni h a tiétek, ha már benn volt a híradóban!
![]()
...
Joaquin sztem kb 88% szal az elég biztos, CR meg sztem marad az MUban. De most már ki van nézve vagy 2 játékos az AZ Alkmaarbol is!