torrestoni írta:Nos, mától lehet jelentkezni a II. J. Gamper kupára, úgy gondolom, 4. osztálytól lefelé szereplő csapatok jelentkezzenek, az "esélyegyenlőség" érdekében. Jelentkezni mostantól 2 hétig lehet, s annak megfelelően csinálom a kupát, mely a barátságos meccsek henyén kerülne megrendezésre. Minden érdeklődőt szívesen látok!
Még lehet jelentkezni, s látom vannak új felhasználók, nekik is ajánlom. Ebben a kupában bárki játszhat, így nem kell barátságos meccsekkel bajlódni, s lehet kísérletezni. Jó lenne, ha jelentkezne innen is pár csapat, ha már Gamper kupa, legyenek Barca drukkerek a mezőnyben.
Diego10 írta:fUtBoLiStA írta:...
...
Nos, a Diego10 által adott segítség nem pontos, ezért én is leírom:
Elsőként talán olvasgasd az oldalon a játék leírását, vagy
ITT!
1.:ezt megtalálod az ajánlott leírásokban
2.:így van, heti egy, ami lehet hivatalos kupameccs, kezdőként nem hiszem, s jelentkezhetsz nem hivatalos kupákra, mint a fent említett Gamper kupa.
3.:ez eléggé butácska kérdés, egyébként a mérkőzéseknél...
4.:attól függ, mi az elsődleges célod, mit szeretnél erősíteni, az erőnlétedzést tetszés szerint, mennyire van szükség rá, én 20%-ot használok, nekem ennyi elég. A hattrick-ezők nagy része általános, másik nagy rész védekezés edzést alkalmaz leginkább.
5.: a jó edző leírását a szabályoknál, leírásoknál megtalálod, kezdőként klasszis edzőre nincs esély, egy középszerűt mindenképp érdemes 30eFt körül igazolni.
Játékost tudok ajánlani, van pár felesleges jó képességű játékosom, ha kell, kidobom listára, s megveheted...