Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Úgy híjjják,h Kolo Touré.lopakodo írta:http://www.fc-arsenal.hu/hirek/715,a-ba ... maban.html
nem is tudtam h yaya az arsenalos touré testvére(nem jut eszembe a neve)![]()
![]()
amúgy remélem h a hir kamu...
Hány évre?danianevem írta:Marc Crosas aláírt a Celtic-hez
A Celtic részéről egyre biztosabb Evander Sno távozása; a legnagyobb esélyes egyenlőre az Osasuna...
és valóban...danianevem írta:Marc Crosas aláírt a Celtic-hez
A Celtic részéről egyre biztosabb Evander Sno távozása; a legnagyobb esélyes egyenlőre az Osasuna...
www.calcio.hulopakodo írta:link?Valbali írta:Úgytűnik, hogy Baptista a Romában köt ki. 9+2 millió Eurot adnak érte.
ja arra én is az mondom hogy .......LG írta:Haggyuk már ezt a fasságot....attól nem lesz vki kisebb magyar, mert nem szeret egy magyar futbalistát. Nekem pl. Német K. nincs semmi bajom, de ha pl. Torghelle Sanyikát meglátom, elkap az undor.
Tim Cahill ausztrál támadó kp. ; de akiről én írtam az Gary Cahill, aki angol védő...MichaaBee írta:Cahill nem ausztrál?
hát milyen magyar vagy te hogy nem csíped Németh KrisztiántalbicelesteX írta:Tim Cahil ausztrál válogatott játékos Gary az lehet hogy angol!Németh Krisztián Liverpool felnőtt keret 29-es!Nem csípem a gyereket de sok sikert neki!
Szerintem Milito volt a tavalyi évben az egyik legjobb a védők közül!LG írta:DeMichaaBee írta:Cahill nem ausztrál?Rafa meg sztem tavaly, mikor játszott jobb volt, mint Milito.
DeMichaaBee írta:Cahill nem ausztrál?