Ebdon Lake írta:Szerintem ebben az évben csak Jeffrent és Pedritot kéne a nagycsapatba tenni. A többiekben még nem látok annyi fantáziát, de hát van még mit tanulniuk. Év végén vagy jövőre év végén sztem megszabadulunk Henrytól és lehet, hogy Etotól is. Így Pedro és Jeffren addigra annyit bizonyíthatnak, mint eddig Krkic. Jó lenne, ha lenne egy Messi-Jeffren-Pedrito-Krkic 4-ünk és talán lehet, hogy addigra leigazoljuk még Agüero és lenne egy fiatal, de már tapasztalt csatár sorunk. A többi fiatalban még nem biznék meg annyira, mivel ott van a hihetelen tapasztalt Xavi és a többiek akik sztem jelenleg sokkal jobbak, a másik meg nehogy az Arsenal hibájába essünk, hogy van egy hihetetlenül fiatal csapatunk ami jó is, de a legfontosabb pillanatban hibázik.
szerintem is őket kéne, de még Vázquez is elférne, mert nincs olyan sok középpályásunk, Crosas elmegy, guddy meg nem jó kp.-án. Vázquez meg bizonyította eddig, hogy jó kis játékos, és cserének jó lenne. ezt a 3-ast kéne fenntartani és készen vagyunk.