Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Engem a 6-osig, am kicsit nehéz benne sztem hogy elég kicsik az országok persze nem mindegyik. Vagy lehet vhogy zoomolni?Chris írta:elsőre 108de csak a 10-es szintig engedett.
93Chris0527 írta:http://www.travelpod.com/traveler-iq/
teszteljétek magatokat. Én bevallom nem voltam olyan jó mondjuk sokat nem utaztam a világban
. 92es az utazó IQ-m. Szal aki jobb nálam azzal megyek.
![]()
Azanyját!!! A 14-es pólót láttátok? nem tom' mikori lehet a felvétel, de lehet hogy ő még lát valamit Henryban!>BlAuGrAnA HeArT< írta:FIÚK! Billy meg Touzani semmi!!! Arra kérlek titeket ezt a videót nézzétek végig 1 perc után kezdődik a srác aki a legjobb a világon! Előtte mutatnak 1 touzani trükköt meg még 1 sráctól vmit de ami utána jön pls nézzétek meg!!
http://www.youtube.com/watch?v=COcczatkNP4
Megélni??? A magyarok élnek meg úgy ahogy a minimálbérükből. Ezek dúskálnak!LG írta:Miért, ebből meglehet élni![]()
Hát marha jó...
Hát ja,keresnek azok is 1 rakat pénzt....pfffLG írta:Miért, ebből meglehet élni![]()
Hát marha jó...
Figyi Ő ebből él. Sztem nem akarnék én lövöldözni ha a trükkökel amit szeretek csinálni eléldegélek.vilmso94 írta: Labdába bele se tud rúgni csak trükköket tud . Touzani a legnagyobb freestyle-os a világon , meg a légnépszerűbb is .
Billy Wingrowe nagyképű olyan mint C.ronaldo !!!Varga írta:Ki?vilmso94 írta:Labdába bele se tud rúgni csak trükköket tud . Touzani a legnagyobb freestyle-os a világon , meg a légnépszerűbb is .Bogi63 írta:Billy Wingrowe a freestyle foci C. Ronaldoja. Jó-jó meg minden de....,
visszavehetne az arcából, mert nem ő az egyetlen.
Ki?vilmso94 írta:Labdába bele se tud rúgni csak trükköket tud . Touzani a legnagyobb freestyle-os a világon , meg a légnépszerűbb is .Bogi63 írta:Billy Wingrowe a freestyle foci C. Ronaldoja. Jó-jó meg minden de....,
Labdába bele se tud rúgni csak trükköket tud . Touzani a legnagyobb freestyle-os a világon , meg a légnépszerűbb is .Bogi63 írta:Billy Wingrowe a freestyle foci C. Ronaldoja. Jó-jó meg minden de....,