Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
köszi!Titinho írta:Ezt olvasd el "brádá":AcMilanfan írta:...
http://www.eurobarca.hu/forum/viewtopic.php?t=758
További jó fórumozást nálunk!
Ezt olvasd el "brádá":AcMilanfan írta:...
Olvastam nemrég, hogy Wilhelmsson mindenféleképp el akart menni Nantes-ből, mert a vezetők nem becsülték meg eléggé, és rossz viszonyt is ápolt velük. De nem gondoltam volna h egy arab csapatban köt kidanianevem írta:Valami biztos nem stimmelhet vele kapcsolatban, mert nem hiszem hogy a Nantes-nak nem lenne szüksége rá... Lehet, hogy a személyisége olyan, mer egyébként egy elég jó kp. ...
Valami biztos nem stimmelhet vele kapcsolatban, mert nem hiszem hogy a Nantes-nak nem lenne szüksége rá... Lehet, hogy a személyisége olyan, mer egyébként egy elég jó kp. ...Rajmó írta:Azért ez meglepettNem hittem volna, hogy csak a pénz motiválja
![]()
fly20 írta:VdV, Sneijder, Guti, Gago, Diarra ők minden a spanyol előtt vannak szval egyértelmű hogy padozni fog.mert ha ő is a Madrid kispadján fog sinylődni, elkallódhat
Legjobb lett vna kölcsönadni, mert a padon ténleg nem fog fejlődni.
VdV, Sneijder, Guti, Gago, Diarra ők minden a spanyol előtt vannak szval egyértelmű hogy padozni fog.mert ha ő is a Madrid kispadján fog sinylődni, elkallódhat
ő visszament most a realba ,de egyre több olyan pletykát hallok h wenger szeretné leigazolni.új hir h garay mégse megy vissza 1 évre kölcsönbe a racinghoz ,hanem visszarendelte a madrid és igy 1 millióval többet kellet fizetniük.LG írta:És a többi fiatal, pl. De la Red-ék, ők visszamennek a Realba
Elvileg visszamentek, de lehet, hogy tovább is adják őket...LG írta:És a többi fiatal, pl. De la Red-ék, ők visszamennek a Realba
De la Red ő asszem visszamegy a Realba,Soldado-t megvette valaki...a többiről meg semmit se tok..LG írta:És a többi fiatal, pl. De la Red-ék, ők visszamennek a Realba
LG írta:Ja, és Cassanonak mi lesz a sorsa
Igen!albicelesteX írta:Szevasztok!Azt szeretném kérdezni hogy a madrid idén VDV-n kívül kit igazolt le?Köszi!