Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
először én is azt hittem, hogyő az.mondom mit keres ez az elefántoknál? aztán kiderült hogy nem őróla van szó:)MessiFan írta:egy pillanatra azthittem a francia cissére gondoltál. nemnagyon ismerem ezeket az új csapatokat... Yaya toure miért nem játszott?d.OR írta:jó volt ez az argentín-elefántcsp. meccs, Riquelme gólpassza fantasztikus volt, és persze Messi gólja is:) rendesen küzdöttek az elefántok, le a kalappal előttük. Cissé fejesgólja mekkora volt
Nem akarta, hogy elfelejtsék. sikerültLG írta:Bizony, a Holland-Nigéria meccsen is vicc volt a kiálitás. Meg a kommentátor azt mondta, ez a biró az uccsó 6 meccsén kiosztott 7 kiálitást, baromarcúszajko írta:1-0 a Braziloknak,de a 2. Belga piros nevetséges nagyon béna bírok vezetik 1enlőre a meccseket....Bogi63 írta:Mi lett a Brazil-Belga meccs vége??? átaludtam....
egy pillanatra azthittem a francia cissére gondoltál. nemnagyon ismerem ezeket az új csapatokat... Yaya toure miért nem játszott?d.OR írta:jó volt ez az argentín-elefántcsp. meccs, Riquelme gólpassza fantasztikus volt, és persze Messi gólja is:) rendesen küzdöttek az elefántok, le a kalappal előttük. Cissé fejesgólja mekkora volt
Bizony, a Holland-Nigéria meccsen is vicc volt a kiálitás. Meg a kommentátor azt mondta, ez a biró az uccsó 6 meccsén kiosztott 7 kiálitást, baromarcúszajko írta:1-0 a Braziloknak,de a 2. Belga piros nevetséges nagyon béna bírok vezetik 1enlőre a meccseket....Bogi63 írta:Mi lett a Brazil-Belga meccs vége??? átaludtam....
1-0 a Braziloknak,de a 2. Belga piros nevetséges nagyon béna bírok vezetik 1enlőre a meccseket....Bogi63 írta:Mi lett a Brazil-Belga meccs vége??? átaludtam....
1-0ra nyertek a Ronieék, de amugy sok mindenről nem maradtál le. Amugy grat Argentinának és Messinek, de az Elefántok is nagyon jók voltak sztemBogi63 írta:Mi lett a Brazil-Belga meccs vége??? átaludtam....
1-0 Hernanes. Plusz 2 kamu belga pirosBogi63 írta:Mi lett a Brazil-Belga meccs vége??? átaludtam....
Szerintem 'Garaj'-nak.barca99 írta:Garay-t tényleg Garai-nak kell ejteni?Akkor még magyar válogatott is lehetne.
Messi nagyon higgadt volt a kapu előtt. Csak így tovább, előre a gólkirályi címért.