Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hát szerintem mindenki ott nézi!:DLionel Messi Fan írta:Messi gól:D:D:D:D DUNA tv-n adja a meccset nézze mindenki
Hűha!gekkodan írta:Duna Tv - magyar kommentátorral. Ifjú Knézy.kyle írta:Hol tudom megnézni az Argentína - Elefántcsontpart meccset?
Duna Tv - magyar kommentátorral. Ifjú Knézy.kyle írta:Hol tudom megnézni az Argentína - Elefántcsontpart meccset?
http://www.rojadirecta.com/kyle írta:Hol tudom megnézni az Argentína - Elefántcsontpart meccset?
Hát nem szeretem Pato-t de eddig vmivel jobb mint R80...van Bommel írta:R10 be van vakulva. Keveset kéri a labdát, és szerintem erőtlen is. De eddig Pato a legvakabb szvsz.
Ez az utóbbi 2 évbe így voltgekkodan írta:Ha nézitek a brazil-belga meccset, érdemes figyelni Diego játékát. Nagyon durvák a gyerek labdái. 100x veri R10-et eddig teljesítményben.
ja,engem se,csak 1-2(kajak,uszás)ennyi...Rivaldo11 írta:Lehet szentségtörés, de abszolút nem érdekel az olimpia. Egy két sportágat figyelemmel követek majd, de ennyi. Nem hoz lázba, soha nem is hozott. Bár az eddigi legfantasztikusabb sportteljesítményt olimpián láttam: 1996-ban( az viszont szenzációs olimpia volt szerintem, minden idők legerősebb olimpiai futballtornájával, amelyhez fogható olimpián nem lesz többé) Michael Johnson 19:32-es időeredménnyel nyerte a 200 métert. Elképesztő, megdönthetetlen, máig felfoghatatlan. A magyar sportolóknak sok sikert, és legalább 6 aranyat kívánok.
Ez így van!MessiFan írta:Hajrá argentínook!
meg lex kajak-kenuban is vagy 3 arany...Ronal.10 írta:2 arany biztos.----> Magyar férfi vizipolosaink és Brazilia fociba.