Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Azért mert 31 éves nem elég töle 10-15 gol...Ö ugy jött ide hogy bl-t bajnokságot egyszoval kupákat akar nyerni!!! Az akarásával nincsen gond, csak az eredményességgel!norbert55 írta:Én is csalódott vok miatta de tavaly a bajnokság végén jól játszott és ő lőtte a góljainkat is.Ez még csak az előszezon.Most nem azt mondom h 30 gólt lő de 31 éves lesz.Ilyenkor egy csatártól a 10-15 gól is jónak számít.Még akkor is ha az a csatár világklasszis.
Szerk:Egy gólvágó Eto'o,egy feltörekvő és egyre jobb Bojan,és egy öregedő de attól 10-15 gólt lőhetne Henry.
Azért így ez a 3 csatár nemrossz.
Khm haggyuk már ezt Henry hányszor elvitte és passzolt?albicelesteX írta:Eto'o 45 min. 2 gól
Henry 60 min. 0 gól!!!Meg a teljesítménye is nagyon ott volt!
Laporta embere!Szent és sérthetetlen!Nevetséges!!!!
nekem egyszer azt mondta valaki, hogy mindegy honann és hogyan rúgsz gólt,amíg így teszel!!!G-Jay írta:Hehh. Mert Eto'o beleérős góljait mindet Samu csinálta meg? Akkor neki se sok gólja volt ha így nézzük. A gól az gól, azért mindenbe ne kössünk már bele.csabimo írta: A tavalyi 16 goljábol 14et tálaltak neki és kb 2volt amit ö csinált meg magának
G.
Hehh. Mert Eto'o beleérős góljait mindet Samu csinálta meg? Akkor neki se sok gólja volt ha így nézzük. A gól az gól, azért mindenbe ne kössünk már bele.csabimo írta: A tavalyi 16 goljábol 14et tálaltak neki és kb 2volt amit ö csinált meg magának
igazad van,én is sokkal többet vártam tőle,hihetetlen hogy mennyire más lett a játéka miután ideigazolt.a tavalyi tanulóév volt,oké magánéleti problémái is voltak. idén viszont valamit már mutatnia kell!albicelesteX írta:Hát tesókám!Most nem tudom miért hülyézel engem?Én nem méltettalak téged így!Csak azért mert el merem várni hogy a nagyszerű Henry gólokat lőjön?Henry csak egy volt!