LG írta:Én Capelt jobban csipem, mint Silvát, nagyobb jövőt látok benne, de jelenleg nincs rá szükségünk, ahogy Silvára sem.
Capelnek én is joban örülnék, mint Silvának, dehát sajnos föl se merült. Szerintem viszont kell valaki bal oldalra, nagyon egyoldalas a csapat! Jó persze Abidal nincs formában, meg ezek csak felkészülési meccsek, továbbá Alvessel, Xavival Messivel(Hleb) nem véletlen, hogy aktívabb a jobb oldal, de azért én úgy gondolom valamit kellene kezdeni a balunkkal is. Iniesta, Henry, nem nagyon álja meg a helyét balon, ez már látszik. Hleb nem játszott még ott a Barcában, és Pep most egyenlőre Messi helyén számít rá, később majd elválik mit tud balon, de szerintem nem ő kell oda. Silva eléggé univerzális játékos, az tény, de én továbbra sem hiszem, hogy ő a megoldás, szerintem Iniesta is tudja azt hozni balon, mint ő, vagy pl. Henry is. Mindenestere kellene valaki véglegesen a bal oldalra és nem úgy nekimenni a szezonnak, hogy "nyugodtan lehet többféle képpen pótolni a bal szélsőt", hanem valakire kiosztani ezt a szerepet, és beilleszteni balszélsőnek véglegesen, ez lehet a kulcs. Tisztázni ezt a szerepkört! Lehet ez akár Silva, akár Iniesta is, én Henryt nem támogatnám bal szélen, mert ő nem érzi ott jól magát, számtalanszor elmondta. Persze ott is jó, ezért világsztár, de ne szúrjunk már megint ki vele!
Egyébként szerintem tegnap az első félidőben a Bl selejtező kezdőjét láthattuk, ez majdnem fix. Van is erről egy cikk a sport.es-en ami ezt erősíti meg. A védelemben csak Marquez a meglepő, bár azért nem fix, hogy ő kezd. Viszont, ha jól tudom Pep szereti a mexikóit, könnyen lehet, hogy több szerephez jut majd. Keita kezdése nem meglepő, miután Touré még mindíg nem épült fel teljesen a műtét után. Hleb helyettesíti Messit, ez is érthető, Iniesta balon, nem meglepő. Elöl Henry, mint egy kicsit visszavont csatár, egy kissé balra tolva, míg Eto'o teljesen elöl, mint igazi befejező csatár, ez is így korrekt. Szerintem ezzel a csapattal akár a Mu.-t is megüthetnénk, nem hogy a Wisla Krakow-ot, úgyhogy nem lesz gond!