Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
1. válasz: A madridiistán így van írva máshol meg máshol... de mind1 mert ha aztmondja h Madridi köcsögök tisztelegjetek a barca előtt még mindig sokkal durvább mint pl az h "mint minden reál-drukker én is azt szeretném hogy a barca még mélyebbre süllyedjen" - Guti. Egyébként lehet h Guti Liverpoolos aztán majd nem tudjátok felhozni példának...LG írta:1 kérdés. Mit is énekeltek EtoojékMert tobb féle verziorol is hallotam. Persze a margitistán a legdurvább:
........ madridiak, de vhol ...... volt, máshol barmot írtak.
teljes mértékben igazad van én is ezeket tudnám felsorolniredlions írta:Azért Beckham tud játszani....LG írta:Amugy h miért utálom a madridot:
1. A Barca riválisai
2. Pár játékos miatt:Figo(no comment), Roberto Carlos(nem teccik az amilyen nagyképu+Torok-Brazil meccs)Zidan(nemtom, o alapbol unszimpatikus), Bekem(nem tud focizni, de minden reklámba benne van), Guti, Sarrágo(no comment), Romlando(miota otthagyta az Intert)
3. Perec miatt, azért mert igaolja a galaktikusokat
4. Mert idegesít, h nézem a meccset, végig jobb az ellenfél, aztán 1 kamutizi v. jobb esete a dagirol bepattan a labda és megvan a meccs.)
Csak az a gond hogy soha a büdös életben nem fogjátok elfogadni!Colin írta:Szal ha Raul el tudta fogadni akkor nekünk is el kellene tudni, vagy ha nem is tudjuk, attol még el KELL fogadnunk. Hala Real Madrid, Casillas, Raul!
<--- 1. Mit keresel te a Madridistán?:) csak nem te vagy antirealfan, akivel rendszeresen dumálok?:) Na mind1 egyébként meg amikor feljön 1 barcás hidd el az sem kíméli a reált a bemutatkozásban... 2. Guti mikor mondta azt h "népművészeti cserépedény barca"? hogy ne ugy írjam ahogy a madridistán szerepel...Rapika írta:Az igen!
Colin.
Amit írtál,az kb olyan,mintha én mondanám,hogy mondj példát,mikor szidta Barca játékos a realt,de az Eto'o-t nem írhatod!
Amit írtam,azt nem a játékosaitokra írtam,hanem a szurkolóitokra!
Olyan undorító dolgok vannak a madridista.hu-n egyes emberek képeihez betéve,hogy na...!
Nagyon konkrét példa kell,akkor csak annyit írok,hogy az 1ik kép oldalán vmi www.anti-barca(vagy barcelona).com volt írva.Innen szép kis dolgokat tesznek be egyesek a "bemutatkozásukba"!
<--- na EZ egy olyan kijelentés, hogy még a Madridisták sem tudnak veszekedni/belekötni mert kb sztem minden IGAZI drukker így érez a csapata iránt... Legyen az a Barca, a Reál vagy éppen a Valencia... Nem számít, lényeg hogy szeresd a csapatodat! (én mellesleg tisztelem is őket de ezzel nem mindenki ért egyet...) Egyébként Raul nyilatkozata Eto'oról: "Hibát követett el amikor elmondta, de később bocsánatot kért, és a továbbiakban nem kell ezzel foglalkozni. Az ünneplés pillanataiban megesik, hogy az ember olyat mond ami nem tesz jót a jó futballnak és megsért másokat. De mindannyian tévedhetünk, és Eto'o példát mutatott azzal, hogy elnézést kért."Silvanus írta:Brian 20 - ne haragudj, de tényleg hülyeség, amit írtál!!! De még mekkora...
Mi az, hogy mi nem vagyunk igazi Barca szurkolók, meg hogy a Barca van értünk, és nem mi értük??? Normális vagy? Ember - A Barca attól (is) Barca, amiért a világ megannyi pontján imádják!!! Nem? Kit érdekelne a Barca, ha csak Spanyolországban szeretnék őket?!... Ettől NAGY klub egy olyan, mint a Barca!!!!
Egyébként is érthetetlen a felvetésed, miszerint csak spanyol lehet igazi Real, vagy Barca szurkoló..... NEM ÉRTEM!?...
ÉN BARCA SZURKOLÓ VAGYOK, MÁR HOSSZÚ-HOSSZÚ ÉVEK ÓTA, ÉS NEM ÉRDEKEL, HOGY MÉG NEM IS VOLTAM SPANYOLORSZÁGBAN, AZ SEM ÉRDEKEL, HOGY MILYEN MESSZE VAN, MERT: IMÁDOM ŐKET!!! És csak ez számít!!! Nekem ez jó (hogy hétről-hétre csodálhatom őket, és itt a fórumon is folyamatosan...) Ennek pedig ők is örülnének, ha tudnák.... ÉS CSAK EZ SZÁMÍT!!!!
Azért Beckham tud játszani....LG írta:Amugy h miért utálom a madridot:
1. A Barca riválisai
2. Pár játékos miatt:Figo(no comment), Roberto Carlos(nem teccik az amilyen nagyképu+Torok-Brazil meccs)Zidan(nemtom, o alapbol unszimpatikus), Bekem(nem tud focizni, de minden reklámba benne van), Guti, Sarrágo(no comment), Romlando(miota otthagyta az Intert)
3. Perec miatt, azért mert igaolja a galaktikusokat
4. Mert idegesít, h nézem a meccset, végig jobb az ellenfél, aztán 1 kamutizi v. jobb esete a dagirol bepattan a labda és megvan a meccs.)
nah, ezzel értek a leginkább egyet!Silvanus, a fehér Etoo írta:ÉN BARCA SZURKOLÓ VAGYOK, MÁR HOSSZÚ-HOSSZÚ ÉVEK ÓTA, ÉS NEM ÉRDEKEL, HOGY MÉG NEM IS VOLTAM SPANYOLORSZÁGBAN, AZ SEM ÉRDEKEL, HOGY MILYEN MESSZE VAN, MERT: IMÁDOM ŐKET!!! ...
Brian sztem ez úgy hülyeség, ahogy vanBrian 20 írta:Szerintem is kicsit gáz hogy mi 3000 kmre barcásoknak valjuk magunkat pedig szerintem sokan közülünk még spanyolországban se járhattak. Egyébként ha spanyol lennék akkor a reál vagy más csapatnak szúrkolnák és tuti nem a barcának. utáljuk itt a reálosokat meg ök is minket pedig valljuk be a barcának mindegy haogy itt magyaroszágon kb 5000 fan szurkol nekik lehet ennyi se. Igazából a barca van értünk és nem mi érte. spanyolba meg szerintem fordiítva vagy éppen azonos arányban a szurkolól a csapatért a csapat a szurkolókért
ezzel is egyetértek.LG írta:...lényeg h jogunk van a Barcának szurkolni és a reált utálni. Es az olyan drukkereket is, akik Samunak elakarják torni a lábát, meg leetiopozzák![]()
Anita írta:... És mivel én nem vagyok sem spanyol, sem pedig katalán (gondolom Ti se), nem is igazán látom értelmét ennek az egésznek. Végülis mi nem érezhetjük igazán a köztük feszülő valódi ellentéteket...
hát igen, valahol itt vannak a "kutyák elásva".Brian 20 írta:...Szerintem is kicsit gáz hogy mi 3000 kmre barcásoknak valjuk magunkat pedig szerintem sokan közülünk még spanyolországban se járhattak...
Colin írta:<--- hát igen ez a kijelentés pontosan egyenértékkű az Eto'o által tett kijelentéssel... szerinted az h a barca süllyedjen, és az h madridi f*szfejek ugyanaz? persze 1 elvakult barca drukker szemében elhiszem hogy tüske. Szó-szó engem is zavarna ha ilyet mondott volna pl Xavi. de akkor sem ugyanaz a 2, ezt te is beláthatod!LG írta:Guti: Mint minden reál drukker, én is azt szeretném, h a Barcelona minnél mélyebre sullyedjen.
<--- már írtam: Hozz fel példát! HOZZ FEL 1 PÉLDÁT AMIKOR ILYEN DURVÁN MEGSÉRTETTÜK A BARCÁT!!! de ne a Gutis beszólásokat mert az messze nincs ennyire durva...Rapika írta:Az ikertesóm is realista,mégsem verekszünk!![]()
Realisták!
Teljesen úgy írkáltok ide,mintha a Ti okos,művelt,helyes,legjobb játékosaitok nem szóltak volna rossz sót A Barcára!
Ha nem a madridistán olvastátok volna a hírt,hanem valami elfogult oldalon,akkor azt is tudnátok,hogy mikor Eto'o elkezdte a "műsort",Gerard 1ből elkezdte elráncigálni a mikrofontól!
De a Ti szemecskéiteket elkerülik az ilyen apróságok...