Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Bányász írta:Itt meg már a 3.carlos1991 írta:itt még csak a duma van....:S:S
Hleb gyönyörű gól.Úgy néz ki gólerősebb lesz mint Arsenalban.
gyuri03 írta:valaki adjon gyorsan 1 linket ahol NAGYBAN lehet nézni a meccset köszííí
Itt meg már a 3.carlos1991 írta:itt még csak a duma van....:S:S
Nem baj úgyis látom úgyhogy mind egyBányász írta:A Tvbe meg már 5 perc és 2-0 nekünk...MR.Barca írta:még a bemelegítést mutatják a justiunon
Henry és Eto'o...csak így tovább.Micsoda kezdés!!!
Ezazz Barca!!!
Csak szeretnédBányász írta:A Tvbe meg már 5 perc és 2-0 nekünk...MR.Barca írta:még a bemelegítést mutatják a justiunon
Henry és Eto'o...csak így tovább.Micsoda kezdés!!!
Ezazz Barca!!!
A Tvbe meg már 5 perc és 2-0 nekünk...MR.Barca írta:még a bemelegítést mutatják a justiunon
Vagy:norbert55 írta:...
Kb Semennyi!!! De ki tudja...depth írta:Áhhh, pár napja a Fio elleni mecsre aludtam el. Azt álmodtam, h a mai meccs 1-1 lesz és a mi gólunkat Agüero lövi. Mennyi erre az esély?
Ha télleg ez a kezdő annak szívből örülök.Rrichie írta:Itt a kezdő csapat a mai meccsre!!!
Valdes, Marquez, puyol, xavi, iniesta ,etoo, henry keita alves, hleb, abidal
Közvetíti,de majd ott pontosan 1 óra fele kezd el nézni!MR.Barca írta:a justin tv közvetíti? nem tudod?szajko írta:Akinek van TVE az nézze ott jó minőség spanyol kommentár...sztem a legjobb ott nézni...
Varga sajnálom, hogy nem tudod nézni. De szerintem mindannyian szúrkolunk helyetted is.Varga írta:sajnos nem tudom nézni a meccset(holnap korán kell kelnem).
Úgyhogy mindenkinek(aki nézi) jó szurkolást.