bali 15 írta:Tényleg gudhjonsenről megfeletkeztem. Akkor zaciba vele. Túl sokat töltött a kispadon ahoz képest amilyen jó játékos. Máshol jobban járna.
Amúgy csak hülyéskedtem azzal hogy kifogy a pénz.
A leggazdagabb klubb listáján jó helyen áll a barca ezt nézzétek meg:
http://en.wikipedia.org/wiki/Richest_football_clubs
Először is ez a list már elavúlt, már a Barca az első, jövőre mindenkit odaverünk költségvetésben is bevételben is, már fix.
Másodszor a transfermarkt-os listából nehogy már arra következtessünk, hogy ki mennyire jó játékos, még viccnek is rossz. Messi jobb mit cicomafiú az fix, amúgy a lista az kb. reális, nade azért ebből nem szabad levonni következtetéseket. Iniesta nem rossz játékos, bár én sosem tartottam olyan nagyra, mivel egy kicsit túlkombinálja. Persze ez sokszor szép, de sokszor eredménytelen is. Ha többet lőne kapura, sokkal jobb lenne. Kivételes képességű játékos, de mondjuk nem hiszem, hogy méltó utódja lenne a "régi" Ronaldinhonak, mondjuk Silva, és Arshavin is vicc a helyére. De talán ha többet lőne, többször vinné kapura, akkor hozhatna balon világklasszis teljesítményt, de ehhez gólratörőbben kell játszania. Nem mondom, hogy nem képes rá, de szerintem kellene egy cselégép balra is, most nem hozok föl neveket, pedig tudnék, mert fölösleges, nem én irányítom az átigazolási politikánkat.
Harmadszor nem tudom, hogy honnan vettétek ezt a baromságot, hogy Pep és Messi összeveszett, hisz pont arról van szó, hogy a Barca annak ellenére, hogy nyert, nem akarja visszahívni Leot, nem akarják kényszeríteni. Pep meg főleg nem! Csak az a méretes p.cs Txiki akarná, gondolom kellene az a plusz 30000 néző és kb. 2 milkónyi plusz bevétel a szponzoroktól, ami pluszba bejönne Messi miatt.
Negyedszer, EZEKNEK MI KÖZE VAN AZ ÁTIGAZOLÁSOK TOPIKHOZ!