Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nyilván van mögötte pénz is, de a kivételezés is megvan, pénz nélkül is meglenne.Bogi63 írta:Hát pedig közre játszik ott a kenőpénz is hidd csak el. Pénz beszél, kutya ugat!!!lionelmessi19 írta:Szerintem pedig kivételeznek, egyértelműen.
Hát pedig közre játszik ott a kenőpénz is hidd csak el. Pénz beszél, kutya ugat!!!lionelmessi19 írta:Szerintem pedig kivételeznek, egyértelműen.
Nem kivételeznek. Csak van mellettük egy kis anyagi támogatás...lionelmessi19 írta:Hát pedig az élsportolókkal mindig kivételeznek. És meggyőződésem hogy ez most sem lesz másképp.
Főleg hogy nyilván nem egyértelmű közel sem az ügy ha 5 éve húzzák, szóval gyakorlatilag nemsok esélyét látom a bebörtönzésének.
Ez nem pletyka, hanem a szikár valóság.
Nagyon jól tolja...eddigFCBarca88 írta:Most megy a kettes sportv-n Feyenoord - Ajax. Gabri nem játszik, de Oleguer igen. Kíváncsi vagyok rá, rég hallottam felőleMakaayt fogja
Nem tudom...Zozzy 5 írta:Nekem ez a vidi jobban tetszik róla, a zenével jobban illik ráVito írta: azért voltak emlékezetes megmozdulásai:
http://www.youtube.com/watch?v=_k0bPgMli1QA Ljunberges a legnagyobb, mikor a kommentátor ordibál, hogy páráááá
Köszönjük, nagyon gyenge. Máskorgyuri03 írta:Figyelem amikor Oleguer Barcekonába jött történt 1 fatális hiba! mivel nemtudott se angolul se katalánul se spanyolul csak románul ezért nemtudta elmondani hogy ő valójában kapus ezért volt rossz a teljesítménye![]()
(ez csak VICC
![]()
)
LooooL! Ezen majdnem megszakadtam.Zozzy 5 írta:Nekem ez a vidi jobban tetszik róla, a zenével jobban illik ráVito írta: azért voltak emlékezetes megmozdulásai:
http://www.youtube.com/watch?v=_k0bPgMli1QA Ljunberges a legnagyobb, mikor a kommentátor ordibál, hogy páráááá
oké, oké, közben nekem is leesett...Livia Drusilla írta:Csak a pontosság kedvéért: Henk Ten Cate-t kirúgták a Chelsea-től Granttal együtt...![]()
Nem is emlékszem pontosan, tán Görögországba ment, vagy Törökországba? A kettő közül valamelyikbe...