Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Benga írta:Nevezni már nem lehet?
Csak nyaraltam és nem láttam, hogy mia helyzet.
VictorValdes19 írta: tom, hogy csak viccölsz
VictorValdes19 írta:misem vunk profik (najó Peti és Henrik meg még Ozsi kivétel) de nyugodtan gyere!Messi1918 is úgy indult az 1ik versenyen, hogy azt se tudta, hogy kell játszani!És mégis bejutott a döntőbe
![]()
vegyél fel msn-en és ott elmagyarázom a dolgokatMessiFan írta:a játék megvan de mikor rákatintok akkor nem jön be semi
a mostanira gyere el és készMessiFan írta:Mikor lessz a következő mecs. vagy hogy mondjam
jahChris0527 írta:De remélem nem őt hanem a juropoker@hotmail.com-otlopakodo írta: nah felvettelek![]()
, egyeztetés a szavazás lezárása után lesz.
De remélem nem őt hanem a juropoker@hotmail.com-otlopakodo írta: nah felvettelek![]()
nah felvettelekVictorValdes19 írta:Yah háát ezért kell felvenni az msn címet és ott 1 bizonyos napon van egyeztetés, hogy kinek mi lenne a jó időpont
Mármint időpontra gondoltam, h du vagy este vagy hajnalbanVictorValdes19 írta: Jövő hétvégén lesz a kövi,ha legalább 10en leszünk, de ezeket megtaláltátok volna Ozsi hozzászólásába is![]()
Azért mert még csak tévébe néztem. jah meg játszom is apámnálVictorValdes19 írta:1.majd 1szerMessiFan írta:2 kérdés. majd egyszer játszhatnék énis? igazi pénzel játszotok?miért nem szálsz be már a mostaniba is?
2.nem igazi pénzzel játszunk
1.majd 1szerMessiFan írta:2 kérdés. majd egyszer játszhatnék énis? igazi pénzel játszotok?
VIII.Henrik írta:1.Kiki
2.Ozsi
3.VIII.Henrik
4.Laxa1990