Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
na oké rendben....jáccál továbbgyaliraul írta:Nekem is ment.Csak néhány progit hanyagolnom kellett felváltva, hogy elérhető is legyek, menjen is a zene, stb., és ne félóráig kelljen várni arra, hogy mi lesz a Vanuatu U20 - Tajvan U20 barimeccs.
unokatestvéremnek 512mb ramon megy!szóval nema legjobb gépe van én nem panaszkodom nekem 2 giga van simán megygyaliraul írta:Azért a huge adatbázis mellé kell egy normális gép. Nekem 512 ram van, és most 3 évig mentem, a játékidőm meg 5 nap 10 óra lett.Pedig amikor tudtam, akkor szabiztam magam, hogy ne töltsön annyit, meg ne álljon meg minden baromság miatt. Szerintem 1 gigán már teljesen normálisan megy a huge, és tele van ismeretlenebb, ámbár jó játékossal.
Ja hát igen, nekem 1024-es a ramgyaliraul írta:Azért a huge adatbázis mellé kell egy normális gép. Nekem 512 ram van, és most 3 évig mentem, a játékidőm meg 5 nap 10 óra lett.Pedig amikor tudtam, akkor szabiztam magam, hogy ne töltsön annyit, meg ne álljon meg minden baromság miatt. Szerintem 1 gigán már teljesen normálisan megy a huge, és tele van ismeretlenebb, ámbár jó játékossal.
én mindig naggyal játszok de sztem közepessel is megériMessa írta:Szerintetek mekkora adatbázissal éri meg játszani?
oké holnap megpróbálom köszi.lopakodo írta:MessiFan írta:Valaki világosítson fel!
Letöltöttem az FM08 magyarosítását. Ott írja hogy milyen mappába kell berakni, erre nincs ottLanguage mappáába kéne berakni azthiszem...
az a mappa csak akkor van ,ha fölraktad a 8.2-es patchet.a játék megy tökéletesen.próbáld ki!
MessiFan írta:Valaki világosítson fel!
Letöltöttem az FM08 magyarosítását. Ott írja hogy milyen mappába kell berakni, erre nincs ottLanguage mappáába kéne berakni azthiszem...
köszi szépen.így talán már nem b...a fel az agyam!!:D:Dgyaliraul írta:.exe fájl, magától feltelepíti, csak a játék könyvtárát kell neked beállítani.
Ha újat kezdesz, akkor viszont jön a kérdés, hogy melyik adatbázissal akarsz játszani. Itt választhatod a régit is, vagy az újat, amiben már vannak téli igazolások (Dzsudzsák, Buzsáky, hogy csak a magyarokat említsem). A régit is 'patcheli', tehát elkezdheted a régi adatbázissal is, de nem lesznek benne ezek a [auto_cenzúra] hibák. 8.0.2-es patch a Te embered.
köszi.és honnan tudom hogy sikerült e felraknom???gyaliraul írta:Igen.10Giga10 írta:Ha egy mentett játékba lképek be akkor is jó lez a patch?????
ragd be újra a lemezt, vagy add be újra a virtuális lemezt.10Giga10 írta:felraktam a patchet és nem indul a játék!Mit kell csinálni??
Köszi szépen! Már töltöm is.lopakodo írta:a játék alapból angol nyelvü.innen letöltheted:http://www.mininova.org/tor/1068652kulcsar.l írta:Most szerintem egy elég gáz kérdésem lesz!
De ez a játék magyar nyelvű vagy angol? Meg vki pls adjon nekem egy linket ahonnan le tudnám tölteni!
a magyaritast meg innen töltheted le:www.fmhungary.hu