Barça vs. Real

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Colin
Capitá del Barça

2005.05.18. 15:17:20

LG írta:1 kérdés. Mit is énekeltek Etoojék :?: Mert tobb féle verziorol is hallotam. Persze a margitistán a legdurvább:
........ madridiak, de vhol ...... volt, máshol barmot írtak. :roll:
1. válasz: A madridiistán így van írva máshol meg máshol... de mind1 mert ha aztmondja h Madridi köcsögök tisztelegjetek a barca előtt még mindig sokkal durvább mint pl az h "mint minden reál-drukker én is azt szeretném hogy a barca még mélyebbre süllyedjen" - Guti. Egyébként lehet h Guti Liverpoolos aztán majd nem tudjátok felhozni példának...
REAL MADRID C. DE F.
Brian 20

2005.05.18. 15:17:11

redlions írta:
LG írta:Amugy h miért utálom a madridot:
1. A Barca riválisai
2. Pár játékos miatt:Figo(no comment), Roberto Carlos(nem teccik az amilyen nagyképu+Torok-Brazil meccs)Zidan(nemtom, o alapbol unszimpatikus), Bekem(nem tud focizni, de minden reklámba benne van :evil: ), Guti, Sarrágo(no comment), Romlando(miota otthagyta az Intert)
3. Perec miatt, azért mert igaolja a galaktikusokat
4. Mert idegesít, h nézem a meccset, végig jobb az ellenfél, aztán 1 kamutizi v. jobb esete a dagirol bepattan a labda és megvan a meccs.)
Azért Beckham tud játszani.... :?
teljes mértékben igazad van én is ezeket tudnám felsorolni
Maxi
Entrenador del Barça

2005.05.18. 15:16:27

Colin írta:Szal ha Raul el tudta fogadni akkor nekünk is el kellene tudni, vagy ha nem is tudjuk, attol még el KELL fogadnunk. Hala Real Madrid, Casillas, Raul!
Csak az a gond hogy soha a büdös életben nem fogjátok elfogadni! :roll:
Forca Barca
LG
Az Év fórumozója 2016

2005.05.18. 15:13:58

1 kérdés. Mit is énekeltek Etoojék :?: Mert tobb féle verziorol is hallotam. Persze a margitistán a legdurvább:
........ madridiak, de vhol ...... volt, máshol barmot írtak. :roll:
Colin
Capitá del Barça

2005.05.18. 14:59:13

Rapika írta:Az igen!

Colin.
Amit írtál,az kb olyan,mintha én mondanám,hogy mondj példát,mikor szidta Barca játékos a realt,de az Eto'o-t nem írhatod!
Amit írtam,azt nem a játékosaitokra írtam,hanem a szurkolóitokra!
Olyan undorító dolgok vannak a madridista.hu-n egyes emberek képeihez betéve,hogy na...!
Nagyon konkrét példa kell,akkor csak annyit írok,hogy az 1ik kép oldalán vmi www.anti-barca(vagy barcelona).com volt írva.Innen szép kis dolgokat tesznek be egyesek a "bemutatkozásukba"!
<--- 1. Mit keresel te a Madridistán?:) csak nem te vagy antirealfan, akivel rendszeresen dumálok?:) Na mind1 egyébként meg amikor feljön 1 barcás hidd el az sem kíméli a reált a bemutatkozásban... 2. Guti mikor mondta azt h "népművészeti cserépedény barca"? hogy ne ugy írjam ahogy a madridistán szerepel...
REAL MADRID C. DE F.
Colin
Capitá del Barça

2005.05.18. 14:51:36

Silvanus írta:Brian 20 - ne haragudj, de tényleg hülyeség, amit írtál!!! De még mekkora...

Mi az, hogy mi nem vagyunk igazi Barca szurkolók, meg hogy a Barca van értünk, és nem mi értük??? Normális vagy? Ember - A Barca attól (is) Barca, amiért a világ megannyi pontján imádják!!! Nem? Kit érdekelne a Barca, ha csak Spanyolországban szeretnék őket?!... Ettől NAGY klub egy olyan, mint a Barca!!!!
Egyébként is érthetetlen a felvetésed, miszerint csak spanyol lehet igazi Real, vagy Barca szurkoló..... NEM ÉRTEM!?...

ÉN BARCA SZURKOLÓ VAGYOK, MÁR HOSSZÚ-HOSSZÚ ÉVEK ÓTA, ÉS NEM ÉRDEKEL, HOGY MÉG NEM IS VOLTAM SPANYOLORSZÁGBAN, AZ SEM ÉRDEKEL, HOGY MILYEN MESSZE VAN, MERT: IMÁDOM ŐKET!!! És csak ez számít!!! Nekem ez jó (hogy hétről-hétre csodálhatom őket, és itt a fórumon is folyamatosan...) Ennek pedig ők is örülnének, ha tudnák.... ÉS CSAK EZ SZÁMÍT!!!! :wink:
<--- na EZ egy olyan kijelentés, hogy még a Madridisták sem tudnak veszekedni/belekötni mert kb sztem minden IGAZI drukker így érez a csapata iránt... Legyen az a Barca, a Reál vagy éppen a Valencia... Nem számít, lényeg hogy szeresd a csapatodat! (én mellesleg tisztelem is őket de ezzel nem mindenki ért egyet...) Egyébként Raul nyilatkozata Eto'oról: "Hibát követett el amikor elmondta, de később bocsánatot kért, és a továbbiakban nem kell ezzel foglalkozni. Az ünneplés pillanataiban megesik, hogy az ember olyat mond ami nem tesz jót a jó futballnak és megsért másokat. De mindannyian tévedhetünk, és Eto'o példát mutatott azzal, hogy elnézést kért."
Szal ha Raul el tudta fogadni akkor nekünk is el kellene tudni, vagy ha nem is tudjuk, attol még el KELL fogadnunk. Hala Real Madrid, Casillas, Raul!
REAL MADRID C. DE F.
Rapika
Entrenador del Barça

2005.05.18. 14:15:55

Az igen!

Colin.
Amit írtál,az kb olyan,mintha én mondanám,hogy mondj példát,mikor szidta Barca játékos a realt,de az Eto'o-t nem írhatod!
Amit írtam,azt nem a játékosaitokra írtam,hanem a szurkolóitokra!
Olyan undorító dolgok vannak a madridista.hu-n egyes emberek képeihez betéve,hogy na...!
Nagyon konkrét példa kell,akkor csak annyit írok,hogy az 1ik kép oldalán vmi www.anti-barca(vagy barcelona).com volt írva.Innen szép kis dolgokat tesznek be egyesek a "bemutatkozásukba"!
Kép
Kép
mucs1
Jugador d'estrella

2005.05.18. 13:46:57

Silvanusnak igaza van, azért mert lehet, hogy nem volt valaki (még) Spanyolországban és lehet, hogy soha nem is lesz, attól még szeretheti a klubot. Brian 20 - az érveid nem hiszem, hogy meg tudnának győzni bárkit is a több millió szurkolóbol a világon!
M.GÁBOR 7 - Hungarian F.C. Barcelona

A küzdelem célja az ő boldog életük, hisz a proletárgyermek maga a jövendő.
LG
Az Év fórumozója 2016

2005.05.18. 10:54:49

Beadni meg szabit loni :o
redmiller
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2005.05.18. 10:49:46

LG írta:Amugy h miért utálom a madridot:
1. A Barca riválisai
2. Pár játékos miatt:Figo(no comment), Roberto Carlos(nem teccik az amilyen nagyképu+Torok-Brazil meccs)Zidan(nemtom, o alapbol unszimpatikus), Bekem(nem tud focizni, de minden reklámba benne van :evil: ), Guti, Sarrágo(no comment), Romlando(miota otthagyta az Intert)
4. Mert idegesít, h nézem a meccset, végig jobb az ellenfél, aztán 1 kamutizi v. jobb esete a dagirol bepattan a labda és megvan a meccs.)
Azért Beckham tud játszani.... :?
By red
http://hirosliga.gportal.hu
Hajrá kecskeméti kosár! Hajrá KTE!
Catalonia is not Spain!Visca el Barça!
LG
Az Év fórumozója 2016

2005.05.18. 10:41:40

Amugy h miért utálom a madridot:
1. A Barca riválisai
Vito
Llegenda del Barça

2005.05.18. 10:29:17

BOIXOS! jó az avatrod :!: :!: :!:
Boixos
Llegenda del Barça

2005.05.18. 10:23:57

Silvanus, a fehér Etoo írta:ÉN BARCA SZURKOLÓ VAGYOK, MÁR HOSSZÚ-HOSSZÚ ÉVEK ÓTA, ÉS NEM ÉRDEKEL, HOGY MÉG NEM IS VOLTAM SPANYOLORSZÁGBAN, AZ SEM ÉRDEKEL, HOGY MILYEN MESSZE VAN, MERT: IMÁDOM ŐKET!!! ...
nah, ezzel értek a leginkább egyet!

okés, lehet, h innen esetleg feleslegesnek tűnik pl. a katalán-spanyol ellentétekben beállni az egyik oldalra, de azért véleménye mindenkinek lehet a dologról. a madridista oldalon előszeretettel emlegették, h a spanyol bajnok a margit lett, mivel a Barca katalán.
arról nem beszélve, h miért ne szurkolhatna az ember pl. a braziloknak egy vb-n, attól h azért egyelőre nem a legnépszerűbb utazási célpontja Brazilia a magyaroknak.[/quote]
PUYOL-XAVI-INIESTA
Silvanus
Director del Fútbol

2005.05.18. 09:55:21

Brian 20 - ne haragudj, de tényleg hülyeség, amit írtál!!! De még mekkora...

Mi az, hogy mi nem vagyunk igazi Barca szurkolók, meg hogy a Barca van értünk, és nem mi értük??? Normális vagy? Ember - A Barca attól (is) Barca, amiért a világ megannyi pontján imádják!!! Nem? Kit érdekelne a Barca, ha csak Spanyolországban szeretnék őket?!... Ettől NAGY klub egy olyan, mint a Barca!!!!
Egyébként is érthetetlen a felvetésed, miszerint csak spanyol lehet igazi Real, vagy Barca szurkoló..... NEM ÉRTEM!?...

ÉN BARCA SZURKOLÓ VAGYOK, MÁR HOSSZÚ-HOSSZÚ ÉVEK ÓTA, ÉS NEM ÉRDEKEL, HOGY MÉG NEM IS VOLTAM SPANYOLORSZÁGBAN, AZ SEM ÉRDEKEL, HOGY MILYEN MESSZE VAN, MERT: IMÁDOM ŐKET!!! És csak ez számít!!! Nekem ez jó (hogy hétről-hétre csodálhatom őket, és itt a fórumon is folyamatosan...) Ennek pedig ők is örülnének, ha tudnák.... ÉS CSAK EZ SZÁMÍT!!!! :wink:
"Més Cuen un Club"
Léfe
Entrenador del Barça

2005.05.18. 08:57:00

Mindig értetlen vagyok amikor más csapatot utálni -kell !!Én Barcás vagyok -ez nem távolságfüggö- de a Reált sem utálom,csak jó látni ha jobbak vagyunk. De ne feledjük, hogy az elmult 5-6 évben 2 BL-t is nyertek és -sajnos- jobbak voltak nálunk. Remélem okos és nem tulzott igazoláskkal ez igy is marad. Ahogy a Barca gurigázik-mondjuk ki JÁTSZIK az fantasztikus. Ehhez a stilushoz megfelelő emberek kellenek.
Fecó
Vito
Llegenda del Barça

2005.05.18. 08:30:39

Brian 20 írta:Szerintem is kicsit gáz hogy mi 3000 kmre barcásoknak valjuk magunkat pedig szerintem sokan közülünk még spanyolországban se járhattak. Egyébként ha spanyol lennék akkor a reál vagy más csapatnak szúrkolnák és tuti nem a barcának. utáljuk itt a reálosokat meg ök is minket pedig valljuk be a barcának mindegy haogy itt magyaroszágon kb 5000 fan szurkol nekik lehet ennyi se. Igazából a barca van értünk és nem mi érte. spanyolba meg szerintem fordiítva vagy éppen azonos arányban a szurkolól a csapatért a csapat a szurkolókért
Brian sztem ez úgy hülyeség, ahogy van :!: én nem azért szurkoloka Barcának, hogy Laporta örüljön, hanem, mert ott játszanak a kedvenc játékosaim és, mert a legszebb focit játsszák :!:
Boixos
Llegenda del Barça

2005.05.18. 08:28:44

LG írta:...lényeg h jogunk van a Barcának szurkolni és a reált utálni. Es az olyan drukkereket is, akik Samunak elakarják torni a lábát, meg leetiopozzák :evil: :evil:
ezzel is egyetértek.
PUYOL-XAVI-INIESTA
LG
Az Év fórumozója 2016

2005.05.18. 08:27:23

Mind1. A lényeg h jogunk van a Barcának szurkolni és a reált utálni. Es az olyan drukkereket is, akik Samunak elakarják torni a lábát, meg leetiopozzák :evil: :evil:
Boixos
Llegenda del Barça

2005.05.18. 08:26:50

Anita írta:... És mivel én nem vagyok sem spanyol, sem pedig katalán (gondolom Ti se), nem is igazán látom értelmét ennek az egésznek. Végülis mi nem érezhetjük igazán a köztük feszülő valódi ellentéteket... :wink:
Brian 20 írta:...Szerintem is kicsit gáz hogy mi 3000 kmre barcásoknak valjuk magunkat pedig szerintem sokan közülünk még spanyolországban se járhattak...
hát igen, valahol itt vannak a "kutyák elásva".
PUYOL-XAVI-INIESTA
Ordog
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2005.05.17. 23:10:48

BAJNOKCSAPAT!!!!!!!!!!!!!!
Brian 20

2005.05.17. 22:44:51

Szerintem is kicsit gáz hogy mi 3000 kmre barcásoknak valjuk magunkat pedig szerintem sokan közülünk még spanyolországban se járhattak. Egyébként ha spanyol lennék akkor a reál vagy más csapatnak szúrkolnák és tuti nem a barcának. utáljuk itt a reálosokat meg ök is minket pedig valljuk be a barcának mindegy haogy itt magyaroszágon kb 5000 fan szurkol nekik lehet ennyi se. Igazából a barca van értünk és nem mi érte. spanyolba meg szerintem fordiítva vagy éppen azonos arányban a szurkolól a csapatért a csapat a szurkolókért
Anita
Barça C

2005.05.17. 21:53:02

Végülis elgondolkodtam. Szóval, a legjobb barátnőm barcás, de néha rajtakapom, hogy a Madrid himnuszt dúdolja. És mivel én nem vagyok sem spanyol, sem pedig katalán (gondolom Ti se), nem is igazán látom értelmét ennek az egésznek. Végülis mi nem érezhetjük igazán a köztük feszülő valódi ellentéteket, és talán a sport vagyis a FOCI lehetne éppen a gyógyszer, ami javíthatna a helyzeten. Úgyhogy azt kell mondjam, feltaláltam a spnyol viaszt, és ezentúl barca szimpatizáns is leszek.
HAJRÁ SPANYOLORSZÁG!!!!! :wink:
Badi
Isten császár
Kapcsolat:

2005.05.17. 21:51:07

Colin írta:
LG írta:Guti: Mint minden reál drukker, én is azt szeretném, h a Barcelona minnél mélyebre sullyedjen. :?
<--- hát igen ez a kijelentés pontosan egyenértékkű az Eto'o által tett kijelentéssel... szerinted az h a barca süllyedjen, és az h madridi f*szfejek ugyanaz? persze 1 elvakult barca drukker szemében elhiszem hogy tüske. Szó-szó engem is zavarna ha ilyet mondott volna pl Xavi. de akkor sem ugyanaz a 2, ezt te is beláthatod!

azon felül ez "csak" egy beszólás amit részegen tett, gutié meg rosszindulatú feszültségkeltés.
Colin
Capitá del Barça

2005.05.17. 21:50:15

Rapika írta:Az ikertesóm is realista,mégsem verekszünk! :mrgreen:
Realisták!
Teljesen úgy írkáltok ide,mintha a Ti okos,művelt,helyes,legjobb játékosaitok nem szóltak volna rossz sót A Barcára!
Ha nem a madridistán olvastátok volna a hírt,hanem valami elfogult oldalon,akkor azt is tudnátok,hogy mikor Eto'o elkezdte a "műsort",Gerard 1ből elkezdte elráncigálni a mikrofontól!
De a Ti szemecskéiteket elkerülik az ilyen apróságok...
<--- már írtam: Hozz fel példát! HOZZ FEL 1 PÉLDÁT AMIKOR ILYEN DURVÁN MEGSÉRTETTÜK A BARCÁT!!! de ne a Gutis beszólásokat mert az messze nincs ennyire durva...
REAL MADRID C. DE F.
Lezárt