Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
a játék alapból angol nyelvü.innen letöltheted:http://www.mininova.org/tor/1068652kulcsar.l írta:Most szerintem egy elég gáz kérdésem lesz!
De ez a játék magyar nyelvű vagy angol? Meg vki pls adjon nekem egy linket ahonnan le tudnám tölteni!
van vmi matsereidan nevű erőnléti edzőlopakodo írta:konkrét nevet nem tudsz mondani?danianevem írta:Katt az adatlapjára az edzőnek, majd a következőket kell figyelembe venni:lopakodo írta:[ki az aki "jó" edző?
Mentális, Technikai, Támadás, Erőnlét, Védekezés(nagyjából az első oszlopot)...
konkrét nevet nem tudsz mondani?danianevem írta:Katt az adatlapjára az edzőnek, majd a következőket kell figyelembe venni:lopakodo írta:[ki az aki "jó" edző?
Mentális, Technikai, Támadás, Erőnlét, Védekezés(nagyjából az első oszlopot)...
Katt az adatlapjára az edzőnek, majd a következőket kell figyelembe venni:lopakodo írta:[ki az aki "jó" edző?
és azzal jobb lesz???megpróbálom!!köszi szépen!!!ha felrakom akkor az elmentett játéknál is működni fog???gyaliraul írta:Akkor p.csagyorsan tedd fel a 8.0.2-es patchet, mert az javítja ezeket.10Giga10 írta:hát remélem a 09 valósághűbb lesz mer a 08 ilyen téren botrányos!!!minden szögletgólomnál szabadrúgás kifele!!!20helyzetből 1 megy be olyan támadókkal hogy Kak'a Villa Ronaldinho Kanoute az ellenfélnek meg 3ból 3!!!
Amúgy az fmhungary.hu-n van rengeteg taktika, és edzésterv, amiket le lehet tölteni, megnézni, tanulni belőle, végül megalkotni a saját mindent elsöprőt.
Akkor p.csagyorsan tedd fel a 8.0.2-es patchet, mert az javítja ezeket.10Giga10 írta:hát remélem a 09 valósághűbb lesz mer a 08 ilyen téren botrányos!!!minden szögletgólomnál szabadrúgás kifele!!!20helyzetből 1 megy be olyan támadókkal hogy Kak'a Villa Ronaldinho Kanoute az ellenfélnek meg 3ból 3!!!
danianevem írta:Végy egy jó edzőt, és nem kell vele bajlódnod.lopakodo írta:nekem az egésszel csak az a bajom h nem tok egy normális edzéstervet létrehozni.....
plz help
msn:roak95@freemail.hu
Persze, ez egyértelmű.Nastradamus írta:És automatikusan nőni fog akkor az elismertségem is gondolom és akkor később már jönnek hozzám jobb playak is?gyaliraul írta:Kiscsapattal érdemes tehetséges, jól bevált fiatalokat venni a kevésbé ismertebbek közül. Ezért felesleges editorban vájkálni. Jó taktikával, jó edzésekkel akármelyik csapattal lehetsz bajnok, ha nem is az első évben, de a rákövetkezőekben meg lehet. Tény, hogy nem a legigazságosabb játék, de ki lehet ismerni idővel.
Végy egy jó edzőt, és nem kell vele bajlódnod.lopakodo írta:nekem az egésszel csak az a bajom h nem tok egy normális edzéstervet létrehozni.....
plz help
msn:roak95@freemail.hu
És automatikusan nőni fog akkor az elismertségem is gondolom és akkor később már jönnek hozzám jobb playak is?gyaliraul írta:Kiscsapattal érdemes tehetséges, jól bevált fiatalokat venni a kevésbé ismertebbek közül. Ezért felesleges editorban vájkálni. Jó taktikával, jó edzésekkel akármelyik csapattal lehetsz bajnok, ha nem is az első évben, de a rákövetkezőekben meg lehet. Tény, hogy nem a legigazságosabb játék, de ki lehet ismerni idővel.
Csalni nem illikNastradamus írta:Szóval ott arról volt szó, hogyha 1 kiscsapattal kezdem tolni akkor nem egyszerű, mert ha a data editorban nem állítod feljebb a csapatod "reputation"-ét akkor nem nagyon akar majd nálad játszani senki!
Nekem Barca-val pont az a bajom, hogy túl könnyű vele játszani. Mindent megnyerek, erölködés nélkül.Nastradamus írta:Nekem a tököm televan az fm 2008-al egyszerűen annyira nehéz a spanyol bajnokságban a real-al tartani a lépést és a valencia is nagyon bekeményített...iszonyat!
Osztom. Már rég meg kellett volna csinálni, és sokkal több lehetőség lenne a taktikában, mint jelenleg.-a játékosokat szabadon mozgathatnád a taktikai beállításnál (alá PES). Most van pár poszt, ahová teheted őket, de mennyivel élethűbb lenne, ha egy csatárt betehetnél előre, a másikat kicsit mögé, az erőcsatár csinálná a helyet az árnyékéknek, etc.
Eto'o_09 írta:barca99 írta:BorítóEto'o_09 írta:Am ezt a game-t kiadták XBOX360-ra?
Lécci válaszoljon vki!
Hol van boritó?![]()
Bocs nemértem.
barca99 írta:BorítóEto'o_09 írta:Am ezt a game-t kiadták XBOX360-ra?
Lécci válaszoljon vki!
BorítóEto'o_09 írta:Am ezt a game-t kiadták XBOX360-ra?
Lécci válaszoljon vki!