Egyéb Barça meccsek
Sziasztok.
Azt kérdezném Augusztusban milyen meccsek lesznek otthon mert megyünk ki és el szeretnék menni majd egy meccsre.
Felkészülési vagy bármely meccs.
Köszönöm válaszaitokat
Azt kérdezném Augusztusban milyen meccsek lesznek otthon mert megyünk ki és el szeretnék menni majd egy meccsre.
Felkészülési vagy bármely meccs.
Köszönöm válaszaitokat
- vilmso94
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Jó képek !!! kösziTitinho írta:Íme egy pár kép az Central Park-i edzésről.
Alvés a 10. képen úgy néz ki, mint aki éppen a gettóból ugrott be edzeni egy kicsit.Azért jó lehetett ott edzeni...
KATT IDE

Magyar a szív, de Katalán a lélek, Barcelona drukker leszek amíg élek!!!,

Köszi a képeket!!:)Titinho írta:Íme egy pár kép az Central Park-i edzésről.
Alvés a 10. képen úgy néz ki, mint aki éppen a gettóból ugrott be edzeni egy kicsit.Azért jó lehetett ott edzeni...
KATT IDE
Piqué és a banán!

Alves télleg a gettóból jött

- Titinho
- Director del Fútbol
Íme egy pár kép az Central Park-i edzésről.
Alvés a 10. képen úgy néz ki, mint aki éppen a gettóból ugrott be edzeni egy kicsit.
Azért jó lehetett ott edzeni... 
KATT IDE
Alvés a 10. képen úgy néz ki, mint aki éppen a gettóból ugrott be edzeni egy kicsit.

KATT IDE
Més que un club
"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff

"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff
Igen, elvileg a saját kérésére.MessiFan írta:Sajna nemláttam a meccset![]()
Megnéztem az összefoglalót és nagyon szép gólokat lőtt mindkét csapat.
Milito 18-as?

Sajna nemláttam a meccset
Milito 18-as?

Milito 18-as?

- Danka00792
- Director del Fútbol
http://eurobarca.hu/index.php?menu=hir&id=8394Lionel Messi 10 írta:Valaki meg tudná mondani a felkeszülési merkőzék végeredményét és a gólokat
http://eurobarca.hu/index.php?menu=hir&id=8348
http://eurobarca.hu/index.php?menu=hir&id=8373
http://eurobarca.hu/index.php?menu=hir&id=8341
-
- Barça B
Valaki meg tudná mondani a felkeszülési merkőzék végeredményét és a gólokat 

BARCELONA FAN
Jeffren nagyon jól tolta balon, de most nem ott játszott.gekkodan írta:Nem mellesleg a balszélünk pokolian gyenge a másik oldalhoz képest. Henry nem tudja megoldani a feladatot, Hleb sokkal intenzívebb volt, amikor középen játszott, egyszerűen nincs olyan játékosunk a keretben Iniestán kívül, aki elfogadható teljesítményre képes a baloldalon.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Mosquito 2008.08.04. 12:12:30-kor.
- Ronaldinho&Barca
- Director del Fútbol
Összességében egész jó kis meccs volt. Végig támadtunk, járattuk a labdát, nem altattuk szét az egész meccset, mindenkiben ott volt a bizonyítás és a hajtás. Henry nekem ismét egy csalódás, valahogy nem találja a ritmust, ha szezon kezdetekor se találja meg gondba lesz(ünk).
Eto'ot mindenképp meg kell tartani, ahogy beáll játszani ontja a gólokat. Bojannal is egész jól megértette magát. Hleb játékának nagyon örülök, jól játszott gólt is szerzett, elég gyors jól cselez, passzol, hasznos játékosunk lesz még. Bal oldalra kéne valakit igazolni, Silva lenne a legjobb. Hiába teszünk be ilyen olyan játékost balra, nem fog menni. Silvát jó lenne megcsípni és akkor elég ütős csapatunk állna össze. Jó lesz ez, tetszik nekem, csak Samu helyzete tisztázódjon már. 

Visca El Barca!

Més que un club

Més que un club
-
- Director del Fútbol
Nem volt rossz meccs. Jól kezdtünk, a tavaly hiányolt ritmusváltásokat öröm volt nézni. A középpályánk nagyon erős, Xavi-Iniesta nem szorul magyarázatra, Alves jól lép fel és Keita nagyon hasonlít Touré játékára.
A kifogásaim: Abidal ne szaladgáljon ennyire fel, mert nem ugyanaz, mint Dani Alves. Tegnap majdnem akkora gólt kaptunk róla, mint egy ház, ha nincs Marquez, akkor csúnyán otthagyják a franciát és eléggé szégyellené most magát.
Henry-kérdése: ahogy az Eto'o topicban is írtam, számomra még mindig nagyon nagy talány a játékos. Korántsem biztos, hogy 31 évesen már képes felvenni a spanyol ritmust, a más játékot. Hiába megy a fogadkozás, meg azt is elhiszem, hogy teljesen egészséges, de tavaly sem hiszem, hogy ez lett volna a probléma. Egyre inkább azt gondolom, hogy idősödik a játékos és neki az Arsenal olyan éveket jelentett, hogy máshol már nem lesz képes annak a formának a megközelítésére.
Nem mellesleg a balszélünk pokolian gyenge a másik oldalhoz képest. Henry nem tudja megoldani a feladatot, Hleb sokkal intenzívebb volt, amikor középen játszott, egyszerűen nincs olyan játékosunk a keretben Iniestán kívül, aki elfogadható teljesítményre képes a baloldalon.
Konklúzió: jó kis meccs volt, de klasszis támadó hiányában Eto'o maradása alapvető elvárás, egy balszélső igazolása pedig létfontosságú. Bojan még 45 meccses csatárjátékra sem érett eléggé, nemhogy arra, hogy Pep majd vele kísérletezzen a balszélen.
A kifogásaim: Abidal ne szaladgáljon ennyire fel, mert nem ugyanaz, mint Dani Alves. Tegnap majdnem akkora gólt kaptunk róla, mint egy ház, ha nincs Marquez, akkor csúnyán otthagyják a franciát és eléggé szégyellené most magát.
Henry-kérdése: ahogy az Eto'o topicban is írtam, számomra még mindig nagyon nagy talány a játékos. Korántsem biztos, hogy 31 évesen már képes felvenni a spanyol ritmust, a más játékot. Hiába megy a fogadkozás, meg azt is elhiszem, hogy teljesen egészséges, de tavaly sem hiszem, hogy ez lett volna a probléma. Egyre inkább azt gondolom, hogy idősödik a játékos és neki az Arsenal olyan éveket jelentett, hogy máshol már nem lesz képes annak a formának a megközelítésére.
Nem mellesleg a balszélünk pokolian gyenge a másik oldalhoz képest. Henry nem tudja megoldani a feladatot, Hleb sokkal intenzívebb volt, amikor középen játszott, egyszerűen nincs olyan játékosunk a keretben Iniestán kívül, aki elfogadható teljesítményre képes a baloldalon.
Konklúzió: jó kis meccs volt, de klasszis támadó hiányában Eto'o maradása alapvető elvárás, egy balszélső igazolása pedig létfontosságú. Bojan még 45 meccses csatárjátékra sem érett eléggé, nemhogy arra, hogy Pep majd vele kísérletezzen a balszélen.
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!
Yaya Touré - a szikla.
SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
Yaya Touré - a szikla.
SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
-
- Az EuroBarca Utánpótlása
Egész jó meccs volt, ötletes támadójátékkal, és egy kicsit ingatag védelemmel. Szerintem ma Cáceres nem volt valami stabil, viszont a fejes gólja szép volt.
Hleb góljának is örülök, és persze annak is, hogy Eto'o megint sz.rta a gólokat. Pont ilyen befejező csatár kell ilyen erős középpálya felé.
Hleb góljának is örülök, és persze annak is, hogy Eto'o megint sz.rta a gólokat. Pont ilyen befejező csatár kell ilyen erős középpálya felé.
- visca el barca
- Presidente del Barça
örülök az eredménynek, annak meg főként, hogy alex meg martín is szerzett egy-egy gólt. noh meg eto'o... (mint mindig... ugye kedves csiki?
)
azért az eléggé ütős, hogy 4 meccsen lőttünk eddig 19 gólt
én azt sem bánom, ha minden meccsen kapunk 4-et... csak válaszoljunk rá 6-al

azért az eléggé ütős, hogy 4 meccsen lőttünk eddig 19 gólt

én azt sem bánom, ha minden meccsen kapunk 4-et... csak válaszoljunk rá 6-al

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára visca el barca 2008.08.04. 09:28:52-kor.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

-
- Jugador d'estrella
csababarca írta:
No jól indul a szülinapom azért
Boldog születésnapot!....

A srácok tényleg jól nyomták, bár sokakakkal ellentétben én nem mondanám, hogy nem La liga szintű csapatok... Tavaly olyan csapatok ellen sem ment akik nem voltak La liga szintűek.. Nem tudtunk gólt lőni... Volt három olyan meccs amikor 2-0-ról kikaptunk és volt még három meccs amin hiába támadtunk nem tudtunk gólt lőni... Hiába nyomtunk, már már olyan volt mintha felkészülési meccse lett volna mert támadtunk, de nem jött a gól.
Most legalább ezekkel sincs baj...

miért szerinted mi a jó istent akarna egy felkészülési meccsen? 4-4-2, sylvinho mint szélső, KIRÁLY, próbálgassa csak.menczel írta:nem nyomta rosszul de ha van egy puyol aki tavaly is elég sokat játszott jobb bekként akkor inkább öt kéne és tovvábra is tartom hogy martin 10 méternél messzebre MÉG nem tud pontosan passzolni. persze ha kisérletezgetni akar pep akkor rendbendepth írta:
Caceres nem hibázott, amikor jobb védő volt, akkor meg mi a baj? Puyol valószínűleg már nem tudná befutni az egész jobb oldalt, Caceres meg azért elég sokat ment fel, és nem is olyan rosszul. Piqué meg a tökéletes középhátvéd alkat, jó ő ottMég most kisérletezgessen.
mellesleg az eredmény 5-2 lett, úgyhogy szerintem túl sok mindent nem lehet kritizálni a felálláson, ez a sokadik összeállítás, és ez is betermelt egy ötöst. nem la liga szintű ellenfelekről van szó, de azért sokatmondó, hogy ennyi gólt rugdosnak a fiúk
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
Nem néztem a meccset,de éjjel a telómon a gólszerzőket meglestem...
Hleb,Cáseres góljai külön öröm
nincs itt baj úgy néz ki Messi nélkül sem
Hleb,Cáseres góljai külön öröm

"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
- Deus
- Boixos Nois
én mondom megy az alázás...
jó tudom, hogy gyenge csapattal játszottunk, de sztem BL -ben menni fog az egész, ha nem adják fel a fiúk 
Ez az új csapat nagyon jó! HA Eto'o marad, akkor megvalósul az álmom. Hleb és Alves jó vétel volt nagyon... Bár Alves sokat támadott, pedig holott védő. de nem baj szvsz...

Ez az új csapat nagyon jó! HA Eto'o marad, akkor megvalósul az álmom. Hleb és Alves jó vétel volt nagyon... Bár Alves sokat támadott, pedig holott védő. de nem baj szvsz...

nem nyomta rosszul de ha van egy puyol aki tavaly is elég sokat játszott jobb bekként akkor inkább öt kéne és tovvábra is tartom hogy martin 10 méternél messzebre MÉG nem tud pontosan passzolni. persze ha kisérletezgetni akar pep akkor rendbendepth írta:Caceres nem hibázott, amikor jobb védő volt, akkor meg mi a baj? Puyol valószínűleg már nem tudná befutni az egész jobb oldalt, Caceres meg azért elég sokat ment fel, és nem is olyan rosszul. Piqué meg a tökéletes középhátvéd alkat, jó ő ottmenczel írta: Pep: sylvinho szélsőként valo szerepeltetése még elmegy de Cacéres jobb bekként miért? mikor ott van puyol ugye aki régen az volt meg ugye piqué nek is posztja állitolag...Még most kisérletezgessen.
Középen nem számít annyira a sebesség, mint szélen. Puyi sajnos még rosszabb teljesítményt nyújtana ott ilyen gyors ellenfelekkel szemben.menczel írta: Pep: sylvinho szélsőként valo szerepeltetése még elmegy de Cacéres jobb bekként miért? mikor ott van puyol ugye aki régen az volt meg ugye piqué nek is posztja állitolag...
Pique-re a magassága miatt szükség van középen, de ő alapból sem egy gyors léptű. Martin pedig elég lelkes és fitt ahhoz, hogy a támadások mellett megoldja a védekező feladatokat is ha az oldalvonal mellett kell játszania.
Caceres nem hibázott, amikor jobb védő volt, akkor meg mi a baj? Puyol valószínűleg már nem tudná befutni az egész jobb oldalt, Caceres meg azért elég sokat ment fel, és nem is olyan rosszul. Piqué meg a tökéletes középhátvéd alkat, jó ő ottmenczel írta: Pep: sylvinho szélsőként valo szerepeltetése még elmegy de Cacéres jobb bekként miért? mikor ott van puyol ugye aki régen az volt meg ugye piqué nek is posztja állitolag...

- baas11
- Entrenador del Barça
Tapasztalatok:
pozitiv :eddig gyakorlatilag bármilyen felállásban tudtunk gólókat szerezni (és nem csak uaz az 1-2 ember) még szögletből is ...ez jó, lehet számítani mindenkire,erős a keret !
negativ : az összes (jó)védőnk pályán volt ,mégis kaptunk 2-t...de biztos csak az időeltolódás miatt
D.Alves :támadás 5, védekezés 2 ,ez várható volt nála
Jó úton járunk..jó kis meccs volt ,sok góllal remélem marad a bajnokságra is...(tavaly se az előszezonnal volt a gond) Jó éjt mindenkinek !
pozitiv :eddig gyakorlatilag bármilyen felállásban tudtunk gólókat szerezni (és nem csak uaz az 1-2 ember) még szögletből is ...ez jó, lehet számítani mindenkire,erős a keret !
negativ : az összes (jó)védőnk pályán volt ,mégis kaptunk 2-t...de biztos csak az időeltolódás miatt

Jó úton járunk..jó kis meccs volt ,sok góllal remélem marad a bajnokságra is...(tavaly se az előszezonnal volt a gond) Jó éjt mindenkinek !
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára baas11 2008.08.04. 03:19:07-kor.
"a nagyobbnak mindig igaza van, még akkor is ha téved..." Lefty ; Fedőneve: Donnie Brasco
Krkic: hogy levadászta már a mexikoit
, jol játszik szélsö poszton is sztem ö az elsöszámu csereember a csapatban bármelyik támadoposztra,golpasszt adott de adhatott volna még 2-t ha nem önzözi el
Cacéres: imádom jó védő, megvana z első gólja de passzolni szörnyen gyengén tud
Guddy: nekem nagyon nem illik ide bánto látni az elsö félidei xavi iniesta után öt a kp-n :S
Eto'o: 2gól --> isten, ennyi
Jeffren: kiváló szélsőnagyon kell egyértelműen az első csapatnál a helye
Dani: golt kaptunk rola meg kapufát, gyenge teljesitmény
Puyol: szörnyen gyenge teljesitmény
Pep: sylvinho szélsőként valo szerepeltetése még elmegy de Cacéres jobb bekként miért? mikor ott van puyol ugye aki régen az volt meg ugye piqué nek is posztja állitolag...
ugyanakkor máris hatásos a rögzitett szituáciok gyakorlása--ez nagy megkönnyebülés a tavalyi siralmas 100 szöglet/1 gól arány után

Cacéres: imádom jó védő, megvana z első gólja de passzolni szörnyen gyengén tud

Guddy: nekem nagyon nem illik ide bánto látni az elsö félidei xavi iniesta után öt a kp-n :S
Eto'o: 2gól --> isten, ennyi
Jeffren: kiváló szélsőnagyon kell egyértelműen az első csapatnál a helye
Dani: golt kaptunk rola meg kapufát, gyenge teljesitmény
Puyol: szörnyen gyenge teljesitmény
Pep: sylvinho szélsőként valo szerepeltetése még elmegy de Cacéres jobb bekként miért? mikor ott van puyol ugye aki régen az volt meg ugye piqué nek is posztja állitolag...
ugyanakkor máris hatásos a rögzitett szituáciok gyakorlása--ez nagy megkönnyebülés a tavalyi siralmas 100 szöglet/1 gól arány után
-
- Jugador del Barça
miihii írta:Jah,meg csak ésszel ezekkel a hátrapasszokkal,2 borzasztó ilyen volt,az 1iket be is ütötték...MR.Barca írta:Csak még a 2 gólból tanuljunk.Ne haggyuk üresen a játékost.
Szerintem még csúszott is egy kicsit Casares.
- miihii
- KHAL
Jah,meg csak ésszel ezekkel a hátrapasszokkal,2 borzasztó ilyen volt,az 1iket be is ütötték...MR.Barca írta:Csak még a 2 gólból tanuljunk.Ne haggyuk üresen a játékost.
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
Ez az így kell csak az a két ostoba gól nem kellett volna BARCA vs Chivas 5:2 a BARCA gólszerzői:XAVI,HLEB,ETO'O,ETO'O,CÁCERES CSAK ÍGY TOVÁBB HAJRÁ BARCA
BARCELONA a KIRÁLY MESSI:"MINDEN IDŐK LEGJOBB JÁTÉKOSA"- Horváth Ferenc